Brunch tip to London: Timmy Green

Oon brunssien rakastaja, ehdottomasti. Brunssiin kuuluu mulle kiireettömyys, ystävät, hyvä ruoka ja miksei mimosa jos toinenkin. Suosikkini on uppomuna hollandaise-kastikkeella ja pekonilla – nam! Jälkiruoaksi tietysti pannukakkuja.

Vuosi sitten olin Lontoossa ja käytiin syömässä Timmy Green-nimisessä brunssipaikassa ja se vei mun sydämeni mennessään. Silloin totesin, että, kun palaan Lontooseen niin tulen varmasti tänne uudestaan. Teinkin pöytävarauksen jo kuukausia etukäteen, hah.

I love brunches. Brunching is always so fun. No rush, eating with your best friends, good food and a few mimosas. My absolute favourite is eggs benedict with hollandaise sauce and bacon – yum! And for dessert… pancakes.

A year ago when I went to London I had the most amazing brunch in Timmy Green. I then decided that I’m definitely coming back. And I did. I actually made a table reservation months and months before we even travelled to London.

Timmy Green

11 Buckingham Palace Rd

Westminster, London

SW1E 5DJ

Fancy bacon roll & avocado toast.

Mun on ollut tosi vaikea löytää kivoja brunssipaikkoja Helsingistä. Onko teillä jotain suosituksia?

I really haven’t found any cute brunch places in Helsinki. Do you have any recommendations?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s