Feeling grateful

Viime aikoina oon nauttinut elämästä täysin rinnoin! Tällä hetkellä elämä on niin jees ja kaikki menee paremmin kuin hyvin. Voin sanoa, että oon tosi ylpeä itestäni. Uskalsin vaihtaa työpaikkaa ja oikeasti heittäytyä uusiin haasteisiin. Musta oli tuntunut jo jonkin aikaa, että en ehkä pääse kehittymään työssäni sillä tavalla kuin haluaisin. Nyt joka päivä on erilainen ja opin kokoajan jotain uutta. Voin tällä hetkellä sanoa, että mä oikeasti rakastan työtäni. Sitä ei jokainen voi sanoa ja oon niin kiitollinen siitä, että oon tälläisessä tilanteessa.

Sen lisäksi, että mulla on ihana työ, niin musta tulee myös kevytyrittäjä! Tämä oli mulla yhtenä tämän vuoden tavotteista ja nyt se on ruksittu tehdyksi. On niin ihanaa, että, kun tätäkin blogia oon kirjoitellut 13-vuotiaasta asti, niin nyt pystyn viemään tätä kohti mun omia unelmia! Tuntuu, että oma työ on nyt palkittu jossain määrin.

Lately I’ve been loving life 110%! Life is going great at the moment. I can also say that I’m really proud of myself. I had the courage to change my job and go after new challenges. I felt like I was stuck in one place and I wasn’t going to have any progress in my precious job. Or not at least in the same way I was hoping for. Now everyday is different and I’m learning something new everyday. I can honestly say that I love my job. That’s something not everyone can say and I’m grateful that I’m in this position in my life.

And this isn’t the only good thing at the moment. Because… Guess what? I’m becoming an entrepreneur. This was one of my goals for this year and now I’ve achieved it! I’ve been writing this blog ever since I was 13 years old so I feel like my hard work has been paid off.

Mun mielestä on niin tärkeää kehua itseään, kannustaa itseään ja muita kohti unelmia, iloita toisen puolesta ja pyrkiä ajattelemaan positiivisesti. Jos olisin nähnyt 3 vuotta sitten missä elämäntilanteessa olen nyt, olisin varmaan kysynyt ”miten ihmeessä?”. Olin silloin melko onneton vaikka samaan aikaan olin onnellinen. Istuin päivät pitkät kotona sohvalla katsoen Netflixiä, söin huonosti enkä jaksanut tehdä oikein mitään. Olin silloin myös paljon negatiivisempi ihminen ja ehkä jopa hieman masentunut. Mulle tulikin yhtenä päivänä yllätyksenä, kun poikaystäväni sanoi, että yksi mun parhaista puolista on se, että näen jokaisessa asiassa positiivisen puolen. Minä vai? Kyllä!

I think it’s very important to remember to compliment her/himself, encourage yourself and others towards your/their dreams, be happy for others and strive to think positively. If I would have seen future-self 3 years ago I would have never believed where I am now. At the same time I was unhappy and happy. I sat home watching Netflix 24/7, my eating habits were bad and I was really tired all the time. I was a negative person and maybe even a little bit depressed. So I was surprised when my boyfriend said to me that one of my best features is the fact that I see the positive side in everything. Me? Yes!

Teen tällä hetkellä just sitä mitä oon aina halunnut tehdä. Tehdä työtä mistä pidän, kirjoitan tätä blogia ja vien sitä pienin askelin kohti tavoitteita, rakastan täysillä ja elän hetkessä. Vitsi mä oon onnellinen.

At this moment I’m doing exactly what I’ve always wanted. I have a job that I love, I write this blog and I’m taking it to the next level step by step, I’m in love and I live in the moment. I’m so happy.

Mistä te ootte viimeksi olleet kiitollisia? Mistä te ootte ylpeitä itsessänne?

Tell me: what are you grateful for? What’s thing you’re most proud about yourselves?

9 thoughts on “Feeling grateful

  1. Vitsit miten positiivinen postaus<3 Kiva kuulla että sulla menee asiat hyvin! Mä oon ylpeä itsestäni koska uskalsin tehdä koulun suhteen erilaisia päätöksiä vaikka nyt urapolku ei ole ihan selkeä 😊

    Tykkää

  2. Kiitos paljon! ❤️ mun mielestä ei ole vielä mikään kiire päättää mitä haluaa tehdä. Aina voi opiskella lisää ja vaihtaa työpaikkaa ja urapolku vaihtuu varmasti monella elämän aikana 🤗 kaikkea hyvää sulle ja kiva kun jaoit oman tarinasi 😌

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s