#NELLYCHARTER trip to Cannes

Lähdettiin aikaisin aamulla Tukholman kautta Nizzaan. Meille oli vuokrattu oma kone ja siihen oli hauskasti pistetty Nelly Charter-logot ja lentokoneeseen vei keltainen matto. Molemmat lennot menivät melko kivuttomasti, mä yleensä tylsistyn lennoilla nimittäin heti.

Oltiin saatu siis etukäteen valita Nellyltä asut matkalle, mutta mitään virallista pukukoodia ei annettu, koska koko ohjelma Cannesissa oli salaisuus. Saatiin ainoastaan tietää lennon tiedot ja tieto siitä, että yöpyisimme viiden tähden hotellissa Cannesissa.

We flew through Stockholm to Nice. They had reserved a whole plane for us – so cool! 

We had no idea where we were going or what to wear or what we are doing. We only got to choose some clothes but that’s it! We also knew that we would stay the night in a five star hotel in Cannes.

Suoraan lentokentältä lähdettiin bussilla kohti salaista määränpäätä. Saavuttiin Palais Bullet de Pierre Cardin-palatsille, joka oli niin hieno! Sieltä löytyi infinity pool, amfi-teatteri 500 ihmiselle, ruokailusali, 10 makuuhuonetta… sinne eksyi myös todella helposti, kun palatsi koostui varmaan sadoista pikkukäytävistä ylös ja ulos.

Paikan päällä meille oli järjestetty oma Nelly-shop, josta sai valita vaatteita itselleen. Hengailun jälkeen päästiin syömään lounas ja aloittamaan bileet!

Touchdown Nice! And time to hop on a bus. None of us knew where we were going. We arrived to Palais Bullet de Pierre Cardin which was amazing! It has an infinity pool, amfi theater for 500 people, dining area, 10 bedroom… I got lost a few times, haha!

There we also had a Nelly.com shop and everything was of course free! After choosing party outfits and chilling it was time to eat lunch and party!

Olin valinnut etukäteen housut ja topin päiväjuhlaan, mutta, kun näin siellä punaiset sukkabootsit, niin mun oli pakko luoda asu niiden ympärille! Sitten nappasin tuon ihanan punaisen mekon vaikka olin epävarma sopiiko punainen mekko punaisten kenkien kanssa. Turhaan epäilin, nimittäin asu oli mun mieleen täydellinen tuohon tilaisuuteen!

I actually had a different outfit planned for the day party but when I saw these sock boots I knew I had to wear them! Then I just grabbed this red dress and it was the perfect look for me!

Päiväjuhlien jälkeen oli aika lähteä hotellille freesautumaan ja laittautumaan illan juhlia varten. Yövyttiin Martinez-hotellissa, joka oli todella upea ja loistavalla sijainnilla!

Mulla oli ihan hirveä nälkä, joten oli pakko tilata huonepalvelusta ruokaa. Hinnat olivat kyllä hieman järkyttävät, nimittäin tämäkin annos maksoi 39 euroa… oli onneksi yksi parhaimmista burgereista mitä olin syönyt (tai sitten mulla oli vaan niin hirveä nälkä, haha)!

After the day party we finally got to our hotel. We chilled and got ready for the night party. We stayed at the Martinez-hotel which was for sure one of the coolest hotels I’ve ever been. The location was great too!

I was starving so I decided to order some room service. I had never paid 40 euros for a burger except then… Well at least it was delicious or I was just hungry.

Iltajuhlan asua!

Oltiin aikalailla koko Suomi-porukka tosi väsyneitä aikaisen herätyksen ja hektisen päivän jälkeen, joten tilattiin juhlapaikalle Uber ja lähdettiin hotellille nukkumaan. Tämä päätös osottautui ihan nappivalinnaksi aamulla, kun sai edes nukuttua sen 4 tuntia.

My look for the night!

Our Finland-squad was pretty tired after the busy day so we just ordered an Uber and headed back to our hotel. This was the best decision ever. At least we got a few hours to sleep.

Ja aamulla oli aikainen herätys aamupalalle ja check outtiin. Kerettiin nopeasti ottamaan parit fiilistelykuvat hotellin edessä ja vähän siinä harmiteltiin, kun ei oltu tajuttu, että oltaisiin voitu jäädä vielä pariksi päiväksi… Cannes oli sen verran ihana paikka, että oon tässä katsonut heinäkuulle matkapaketteja.

Tässä oli viimeinen Nellycharter-postaus. Oon niin kiitollinen tästä matkasta ja oli mielettömän siistiä päästä osallistumaan tollaselle matkalle. Kiitos Nelly.com!

We had an early morning – breakfast and checking out. We also took few photos outside. I really fell in love with Cannes and I wish we could’ve stayed a bit longer.

So that’s it for the Nellycharter-trip posts! It was amazing and I’m so thankful for the opportunity to be there with all the other influencers! Thank you so much Nelly.com!

8 thoughts on “#NELLYCHARTER trip to Cannes

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s