NELLY CHARTER DAY PARTY OUTFIT

Outfit from Nelly.com

Boots / Dress / Sunglasses

*adlinks

Oh boy have I’ve had the time of my life! Tulin eilen kotiin Nellyn NELLYCHARTER-bileistä Cannesista. Oli ihan mieletön matka ja tuntuu vieläkin epätodelliselta, että oon ollut valehtelematta elämäni siisteimmissä bileissä! Oon ihan älyttömän kiitollinen ja onnekas, että pääsin osallistumaan tähän tapahtumaan ja oli kyllä kerran elämässä-kokemus.

Väsymys painaa vieläkin hieman päälle, kun 48 tunnin aikana tuli nukuttua huikeat 7 tuntia, mutta kerkeää sitä myöhemminkin nukkumaan!

Nelly oli vuokrannut upean Palais Bulles de Pierre Cardin-huvilan Cannesin vuoristolta. Paikka oli todella uniikisti suunniteltu ja en ole aikaisemmin nähnyt vastaavaa! Päiväjuhlat alkoivat vaatteiden vaihdolla ja meille oli pystytetty sinne oma pieni Nelly Shop, josta sai hakea bileiden ajan vaatteita, asusteita, bikineitä ja kenkiä. Mä valitsin mun koko asuni itseasiassa sieltä.

Rakastuin ensisilmäyksellä noihin punaisiin bootseihin ja päätin yhdistää sen tuohon ihanaan röyhelömekkoon, josta tuli heittämällä mun suosikkimekko tulevalle kesälle. Asun viimeisteli nuo överisöpöt aurinkolasit!

Päiväbileissä meille oli järjestetty lounas jossa suurinosa ihmisistä innostui tanssimaan pöydillä ja bileissä oli kyllä semmoinen tunnelma etten aikaisemmin ollut nähnytkään! Siinä mietittiin, että jos päivätapahtumassa on jo tämmöinen meno, niin mitäköhän illalla tapahtuu. No loppujen lopuksi selvisi, että iltatapahtuma oli päivätapahtuma potenssiin sata! Niistä lisää myöhemmin.

Kuvat: Emilia Komulainen

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut mukava viikonloppu! Mä käytän tämän päivän lepäämiseen ja matkalaukun purkamiseen. Rentouttavaa sunnuntaita!

15 thoughts on “NELLY CHARTER DAY PARTY OUTFIT

  1. Ihana asu 😻 Tiiätkö pääseekö tonne huvilalle turisteilemaan, monella oli meinaan niin huikeita kuvia sieltä, että jäin miettimään pystyiskö siellä käymään Ranskan reissulla? 👀jennytokoi.com

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s