EVERYDAY LOOK

Postaus on toteutettu yhteistyössä Cocopandan kanssa.

Tulin nyt jatkamaan siitä mihin tässä postauksessa jäätiin. Päätin toteuttaa teille mun arkimeikkini käyttäen näitä tuotteita. Mun mielestäni on tärkeää löytää itselleen se ”oikea” meikkaustapa. Jollekkin sopii rajaukset, jollekkin taas ei sovi samanlaiset varjostukset kuin toiselle. On tärkeää käyttää aikaa siihen, että löytää mitkä jutut sopii just sulle! Ja aina kannattaa kokeilla. Se on loppujen lopuksi vaan meikkiä ja sen saa pyyhittyä pois – ei sen vakavempaa!

Viime viikonloppuna Cocopandalla oli käynnissä Green Weekend ja tällä viikolla jatkuu Mid Season Sale, joten tuotteet ovat todella hyvässä alennuksessa! Esimerkiksi mun suosikki-itseruskettava St. Morizin mousse on vaan 6,50€. Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan!

Pyrin arkimeikissäni raikkauteen. Kuulas ja hyvännäköinen pohja, pitkät erotellut ripset, vaalea huulipuna ja tummat kulmat.

Silmämeikkini on joka päivä sama, mutta vaihtelen tuotteita päivittäin. Luomivakoon häivytän ruskean/persikan sävyjä ja liikkuvalle luomelle laitan jotain hohtavaa, silmiä avaavaa luomiväriä tai highlighteria. Tässä olen laittanut hieman ruskeaan taittavaa glitteriä NYX:in Love You So Mochi-paletista.

Huulille laitoin NIP+FAB huulipunaa sävyssä Biscuit. Tykkään laittaa mattahuulipunien alle huulirasvaa, jolloin huulet eivät tunnu niin kuivalta ja mun mielestä myös huulipuna näyttää paremmalta.

Positiivinen yllätys oli tämä Makeup Revolutionin Ultra Strobe Cream, jota käytin itseasiassa primerinä meikkipohjan alla. Meikki pysyi koko päivän hyvänä eikä tarvinnut fiksailla mitään. Tämä tuote tuo myös kivaa hehkua kasvoille.

Hehkua toin kasvoille myös NIP+FAB-korostuspaletilla. Sekoitin kaikkia ylärivin puutereita saadakseni hyvän sävyn iholleni. Tähän tuo Real Techniquesin 304 Fan Brush on ihan huippu! Siveltimellä saa juuri oikeaan kohtaan levitettyä highlighteria.

Mitkä on teidän arkimeikin kulmakivet?

9 thoughts on “EVERYDAY LOOK

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s