PLANS FOR MAY

Kävin hierojalla pitkästä aikaa ja sovittiin heti ensimmäisen kerran jälkeen uusi aika. Käyn ihanalla Emili Kumpuniemellä, joka jo ensimmäisellä kerralla sai mun niska-hartiajumit auki. Ihanaa! Ehkä nyt päänsäryt pysyvät poissa.

Emilian kanssa Cannesiin Nelly.comin bileisiin. Tästä tulee niin siisti matka enkä vieläkään pysty sisäistämään tätä! Mulle saapui juuri bileitä varten iso Nelly.com-paketti ja kaikki vaatteet on niin ihania. En malta oottaa, että pääsette näkemään mun mekkoni illan juhliin!

Jacket ZARA

Shirt BIKBOK

Pants Kappahl*

Sunnies Junkyard*

Shoes H&M

Belt Gucci

*) saatu blogin kautta yhteistyössä/pr-lahjana.

Cannesin jälkeen on Antti Tuiskun Hartsun keikka Zadaan kanssa. Meille on varattu oma aitio, jossa voidaan syödä ja juhlia rauhassa. Tästä saatamme jatkaa myös jatkoille 😉

Tuttuun tapaan myös kuun toisena viikonloppuna koulua. Kouluviikonloput ovat olleet aina yksi mun kuun kohokohdista. Saadaan myös meidän kotitehtävät takaisin arvioinnista – jännää! Edelliset tehtävät meni todella nappiin ja niistä tulikin kiitettävät molemmista.

Äitienpäivä ❤ Päivä vietetään tietysti mamin kanssa. Aamu alkaa tuttuun tapaan mun tekemällä brunssilla, kukilla ja lahjalla. Olen myös varannut meille illemmalle pöydän Yes Yes Yes-ravintolasta, johon oon jo pidemmän aikaa halunnut viedä äitin syömään.

Kuvat: Emilia

Meillä tulee poikaystäväni kanssa vuosi siitä, kun alettiin seurustelemaan. Aika on mennyt niin nopeasti! Mitään suunnitelmia ei vielä ole, ehkäpä dinnerille tai jotain?

Ja Cheekin Täältä Sinne-konsertti myöskin Hartwall Areenalla. So excited!

Mitäs suunnitelmia teillä on tulevalle kuulle?

2 thoughts on “PLANS FOR MAY

  1. Ompas kaikkia ihania suunnitelmia koko kuukaudelle ❤ Mulla on ainakin synttäreiden viettoa, meidän 5-vuotispäivän viettoa ja varmaan mökille suuntaan ekaa kertaa tänä vuonna! 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s