ELIZABETH ARDEN-IHONHOITOTUOTTEET

Sain Elizabeth Ardenin tuotteita testiin Success Story pr-toimistolta ja oon tykästynyt näihin ihan mielettömän paljon. Tuotteet on juuri kuivalle iholle tarkotettuja. Jos sun iho on pintakuiva ja sitä kiristää erityisesti talvisin tai haluat vaan pitää ihon hyvin kosteutettuna, niin nämä tuotteet ovat sinulle!

Elizabeth Ardenin Visible Difference-sarjasta sain päivä- ja yövoiteen, kosteuttavan kasvoveden ja ihon kosteutta ylläpitämään Eight Hour-kosteuttavan kasvosuihkeen.

Oon nyt käyttänyt pelkästään näitä tuotteita ja oikeasti huomaan jo positiivisen muutoksen kasvoilla! Mun iholle sopii vain tietyt tuotteet ja olin hieman skeptinen, että uskallanko testata näitä. Musta tuntuu, että nämä rauhoittavat mun ihoa entistä enemmän ja esimerkiksi hyvin kosteutetun ihon avulla myös epäpuhtaudet ovat pysyneet poissa.

Iltaisin meikinpuhdistuksen jälkeen käytän heti tätä Visible Difference Gentle Hydrating-kasvovettä, joka on ensimmäinen kasvovesi, jonka jälkeen ihoa ei kiristä eikä jää kasvoille tahmeaa tunnetta. Tämän jälkeen suihkautan kasvoille Eight Hour Miracle Hydrating Mist-suihketta. Yöksi laitan kasvoille Visible Difference Gentle Hydrating-yövoiteen, joka tuoksuu rauhoittavalle laventelille. Sitten on aika mennä nukkumaan ja antaa tuotteiden tehdä taikansa!

Aamulla puhdistan kasvot kasvovedellä, suihkautan muutaman kerran kosteussuihketta ja sen jälkeen levitän kasvoille Visible Difference Gentle Hydrating-päivävoidetta. Tämän annan kuivua iholla noin 10-30 min ennen meikkaamista, riippuen siitä miten kiire minulla on. 

Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream on maailman paras kauneustuote. Sillä hoituu kaikki iho-ongelmat, uskokaa pois! Tämä on sellainen tuote, joka jokaiselta pitäisi löytyä meikkipussista. Mulla tulee esimerkiksi ihottumaa tietyistä hajuvesistä ja tämä auttaa siihen ihottumaan loistavasti.

Sain nuo Elizabeth Ardenin huulituotteet (kuorinta ja voide) poikaystäväni äidiltä tuliaiseksi ja parempaa huulirasvaa en ole kyllä löytänyt! Jos huulet tuntuvat todella kuivilta, niin ensin kuorin ne ja sen jälkeen laitan kunnolla tuota huulirasvaa yön ajaksi vaikuttamaan. Aamulla huulet tuntuvat ihanan pehmeiltä ja huulipunakin levittyy paremmin. Plussaa myös tuotteiden riittoisuudesta.

Onko Ardenin tuotteet teille tuttuja? Mitkä on teidän suosikkituotteet?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s