WHAT’S GOING ON? 

Kuvat: Emilia

Musta on viime aikoina tuntunut siltä, että mulla on loksahdellut palaset kohdilleen elämässä. Tänään pysähdyin Miksua lenkittäessäni rantakalliolle istuskelemaan ja vähän nollaamaan ajatuksia. Nyt on tapahtunut nimittäin melko paljon lyhyen ajan sisällä.

Missä sitä sitten mennään? No, ihan ensimmäisenä oon irtisanoutunut mun nykyisestä työstäni, jossa olen ollut tasan kaksi vuotta. Seuraava kysymys onkin: mitä seuraavaksi? Mulle tarjoutui kouluni kautta ihan mieletön työmahdollisuus johon hain ja onnekseni juuri minut valittiin siihen! Kyseinen paikka on myös kaupan alalta eli samalla alalla pysytään kuitenkin.

Jos mietitään miten asiat ovat olleet muutama vuosi sitten, en varmaan ikinä uskonut olevani tässä tilanteessa kuin olen nyt. Joskus tekisi mieli palata ajassa taaksepäin ja sanoa nuoremmalle itselleni, että usko pois, kaikki järjestyy kyllä. Tämä toisaalta motivoi mua nykyisin huonojen hetkien koittaessa, tiedän, että lopussa kaikki järjestyy jotenkin.

Mulla on ollut tänään todella kiva ja inspiroiva päivä. Kuten Instagramissani mainitsin, niin viimeiset pari päivää on mennyt hieman synkistellessä stressin ja pms-oireiden takia. Oon käynyt tänään Nouw-tyttöjen kanssa aamupalalla, käynyt Emilian kanssa Marsaanalla ja asukuvailemassa ja tänään vielä mennään asuntonäyttöön poikaystäväni kanssa! Toivottavasti löydettäisiin pian meille yhteinen koti.

Loppuviikosta on tulossa myös tosi kiva! Perjantaina ja lauantaina pääsen taas koulun penkille. Vähän jännittää minkälaisia arvosanoja olen saanut koulutehtävistä ja samalla jätetään uudet tehtävät arvioitaviksi. Lauantaina on myös Indiedaysin Blog Awards! Kuinkas moni teistä on tulossa sinne?

Coat NewYorker

Shirt ZARA

Skirt Junkyard*

Bag Givenchy

Sunnies Gucci*

Shoes Pull&Bear

20 thoughts on “WHAT’S GOING ON? 

  1. Oi, onnea uudesta työstä ja toivotaan että uusi koti löytyy! ❤️ Se on ihana tunne, kun asiat tuntuu menevän just eikä melkein kohdilleen! Ja lauantaina nähdään – mäkin oon tulossa! 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s