INSPIRATION FOR SPRING

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Mulla on tänä keväänä erityisen paljon inspiraatiota pukeutumiseen. Tai jos tätä voi vielä kevääksi kutsua. Oon myös kokeillut paljon rohkeammin mm. erilaisia kuoseja ja asusteita.

Mun oma suosikkini on tänäkin keväänä vaaleanpunainen. Se on niin nätti sävy! Siihen voi yhdistää farkkutakin ja rennomman asun saa yhdistämällä tennarit.

Sitten asu, joka on ehkä out of my comfort zone eikä ihan sitä perinteistä lookkia mulle. Iskin silmäni tohon ihan älyttömän suloiseen lappuhaalarimekkoon! Siihen yhdistäisin mustat maiharit, valkoisen t-paidan, mustan laukun ja nuo oranssit aurinkolasit.

Mun ehdoton lemppari on erilaiset tekoturkikset. Erityisesti leopardikuvioinen tekoturkis olisi ollut mulle ehdoton no no-tuote, mutta nyt voisin jopa kuvitella pukevani sellaisen päälleni. Ennen ehkä ajattelin sitä, että en halua herättää pukeutumisellani liikaa huomiota, mutta nyt se on mulle se ja sama kuka katsoo ja mitä sanoo.

Mitä te tykkäätte näistä kollaaseista? Ja mitä mieltä olette: mikä on tämän kevään trendikkäin juttu?

2 thoughts on “INSPIRATION FOR SPRING

  1. Tosi ihania juttuja oot valinnut tähän! Vaaleanpunainen ja lappuhaalarimekot kuuluvat mun vaatekaapin vakiovarustukseen, joten niitä kyllä rakastan tänäkin keväänä 😍 Leopardikuvioinen turkis on semmonen, jota oon tässä vähän aikaa pohdiskellut. Semmonen ois kyllä aivan ihana, mutta pelkään, että se jäis sitten kuiteski semmoiseksi yhden tai kahden sesongin vaatteeksi 🙈 Jotain leopardia on kyllä pakko saada, mutta oon yrittänyt etsiä myös kenkiä! Yhdet jo löyty mutta ei ollut kokoja 😩 Mutta metsästys jatkuu!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s