WE BOOKED FLIGHTS TO…

LONDON!

Me suunnataan kesäkuussa tyttöjen reissulle Lontooseen. Oon jo jonkin aikaa kaivannut tätä kaupunkia ja nyt pääsen sinne! Eihän siitä ole kuin vuosi, kun siellä viimeksi kävin, mutta Lontoo.. niin ihana kaupunki.

Matkan tarkoituksena on mennä katsomaan Beyoncen ja Jay-Z:in On the Run 2-touria, jonne saatiin jollain ihmeen tuurilla ihan mielettömän hyvät liput. Varattiin samalla myös lennot ja hotelli, joiden kanssa meillä kävi yhtä hyvä tuuri.

En malta odottaa kesäkuuta… Queen B, Lontoo ja hyvän ystävän seura = täydellistä!

Onko joku teistä menossa katsomaan On the Run-kiertuetta?

xx, J

11 thoughts on “WE BOOKED FLIGHTS TO…

  1. Oioi mulla lähtä Lontooseen ensi viikon sunnuntaina!😍 Eka kerta siellä ja odotukset aika korkeella. Toivotaan vaan ettei shoppailut mee ihan överiksi, että joudutaan vielä ostamaan lisämatkalaukku😂 Onko sulla muuten mitään ravintolasuosituksia Lontooseen?

    Tykkää

  2. Meillä kans haaveissa Lontoo, kunhan toi muksu vähän kasvaa ja sen voi jättää mummolaan 😊 Vaikka mies ei erityisemmin tykkää matkailusta niin Lontooseen hän lähtis mielellään uudestaan. Liekö jalkapallolla jotain tekemistä sen asian kanssa…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s