THIS WEEKS TO DO-LIST

Maanantai

Mun alkuviikko on melko työpainotteinen ja viikko lähtee käyntiin iltavuorolla! Toivon, että saisin nukuttua kaikki viikonlopun univelat pois. Julkaisen myös postauksen siitä, että minkälainen minä olen bloggaajana ja jaan teille alekoodin Ivyrevelille!

Tiistai

Mulle on ”arjen luksusta” mennä töihin aamuvuoroon, koska se meinaa sitä, että pääsen kyydillä töihin sekä kotiin 😀 elämän pienet ilot! Nään töiden jälkeen myös mun kaveria, jonka kanssa ei olla keretty näkemään pitkään aikaan. Tämän jälkeen nään poikaystävääni,

Keskiviikko

Taas iltavuoroa duunissa. Voisin kuvata kuitenkin ennen töitä jotakin materiaalia blogiin. Ehkä jotain kauneuteen liittyvää postausta? Tai sitten kuvaan sisällön kodin esittelypostaukseen. Ideoita/toiveita?

Torstai

8-16 töissä. Olisi kiva päästä kuvailemaan asukuvat ellei ole ihan liian pimeää siihen.

Perjantai

Lähden aamulla noin 11 aikaa junalla Tampereelle. Ihanaa päästä mummulle ja muutenkin Tampereelle! Otan itseasiassa Miksun mukaan mun kanssa junaan, saa nähdä miten se sujuu. Ollaan jo katottu mummuni kanssa lounaspaikka meille ja ehkä illemmalla voisi leipoa jotain, vaikka tiramisua? Saatan myös ehkä opettaa mummulle miten käytetään mun uutta objektiivia ja mennään ehkä kuvaamaan asukuvat.

Lauantai

Meillä on blogimiitti ja on kiva päästä tapaamaan muita bloggaajia! Ollaan menossa ottamaan asukuvia, syömään Sitkoon (!!) ja ehkä jatketaan drinkeille – saa nähdä!

Sunnuntai

Varattiin brunssi äidin ja mummun kanssa Cafe Pispalaan, jota on kehuttu yhdeksi Tampereen parhaimmaksi brunssipaikaksi. Kovat odotukset siis! Käydään varmaan myös mun Ukilla moikkaamassa lisää sukulaisia ja sitten lähdetään ajamaan takaisin kotiin, Helsinkiin.

Semmosia suunnitelmia, ei sen kummempia. Kiva viikko luvassa! xx, J

5 thoughts on “THIS WEEKS TO DO-LIST

  1. Kerro sitten mitä tykkäsit Cafe Pispalan brunssista! Houkuttais kovasti kans kaikkien ig- ja blogikuvien perusteella mut täytyis varmaan keksiä jotain muutakin syytä lähteä Tampereelle 😃

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s