WHAT HAPPENED THIS WEEK?

Oltiin naistenpäivänä kiertelemässä Espan laukkuliikkeitä ja mentiin Della Margaan kuolailemaan ihania Chanelin laukkuja. Juuri, kun oltiin lähdössä niin liikkeen ihana omistaja tuli esittäytymään ja juttelemaan meille. Sitten hän antoi meille naistenpäivän kunniaksi Chanelistä ja Coco Chanelistä kertovat kirjat ja paketoi ne vielä noihin ihaniin kasseihin. Ihana symppiksen oloinen nainen ja vielä ihanempi yllätys naistenpäivään!

Tämän jälkeen mentiin Stockmannille kippistelemään ihan vaan meille! Toi 8th floor Bellini on ihan superherkullinen drinkki – suosittelen!

Samaisen päivän asua ja päältä löytyi yllättäen pelkkää mustaa, mutta mustien housujen sijaan laitoin harmaat farkut! Tuntuipa oudolta…:D

Käytiin @TheSHE Suvin ja @KIIAMARIA Kiian kanssa koulun lounastauolla testaamassa The Cock-ravintolan lounas ja se yllätti mut ainakin positiivisesti! Tykkään todella paljon, kun on tarjolla erilaisia salaatteja, kasviksia, leipää sekä ihania tahnoja. Jotenkin kaikki maut sopivat tossa lautasella yhteen ja 13€:n hinta ei ollut mielestäni paha.

Perjantain kouluasua! Tämän asun löydät itseasiassa tästä postauksesta. Ihan vielä ei tuolla takilla pärjää, mutta toivotaan, että pian tulisi lämpimämmät säät ja lumi sulaisi pois!

Oon laittanut mun Instagramiin (@JANINAKOSKENNISKA) myös joitakin kuvia meidän kodista. Tää mun meikkinurkkaus on aivan ihana! Laitoin noi taulut tohon pöydän päälle ja jotenkin koko nurkka on ihanan kotoisa.

Oon saanut tosi paljon viestejä ja kyselyitä meidän uudesta kodista. Olisiko teillä jotain toivetta minkälaiselle kodinesittelypostaukselle?

”I need vitamin sea”. Jep… vuoden lopussa me ollaan itseasiassa menossa Thaimaahan enkä malta odottaa! Sitä joutuu vielä hieman odottelemaan. Mä oon ollut Thaimaassa 3 kertaa: Hua Hinissä, Phuketissa sekä Krabilla. Tällä kertaa suunnataan Bangkokiin ja Hua Hiniin.

​​​​​​Mun sunnuntai on lähtenyt tänään vähän hitaammin käyntiin. Heräsin nimittäin juuri ja tuntui kyllä hyvältä, kun eilen tuli oltua hereillä 22tuntia… tänään suunnitelmissa vähän siivoilua, rentoutumista ja muutaman blogipostauksen kirjoittelua. Rentoa sunnuntaita ❤ xx, J

6 thoughts on “WHAT HAPPENED THIS WEEK?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s