ONE OF THOSE DAYS…

Mulla on ollut nyt kahtena päivänä peräkkäin ”one of those days” ja niillä meinaan niitä päiviä, kun tekee mieli pukeutua vaan paperisäkkiin tai jäädä kotiin. Yleensä oon vielä tosi herkkä jäämään kotiin tälläisissä tilanteissa, mutta nyt mun on ollut vaan pakko ottaa itseäni niskasta kiinni ja mennä ihmisten ilmoille. Koko viikko on ollut itseasiassa tosi kiireinen ja vaikka mulla onkin tämä viikonloppu vapaana töistä, niin töiden sijasta olen koulussa. Mutta en valita! Oon niin onnellinen tosta koulusta ja meillä oli taas tänään ihan mieletön luento Ivana Helsingin Paola Suhoselta – siinä on kyllä nainen, josta voi katsoa mallia!

Jacket Junkyard *

Shirt Junkyard *

Jeans ZARA

Hat Bikbok

Shoes Pull&Bear

Bag Fashiondrug

Belt GUCCI

*) saatu blogin kautta.

​Kuvat: @KIIAMARIA ​

Sain valita Junkyardilta muutamia ihania vaatteita ja en malta odottaa, että pääsen esittelemään vielä ihan sairaan hienon nahka/lateksihameen, aurinkolasit ja hatun! Uskalsin nyt tilata tuotteita, joita oon pitkään halunnut testata, mutta en uskonut, että ne sopisivat mun päälle. Mutta niin kuin olen aikaisemminkin maininnut, niin oman tyylin löytää juuri kokeilemalla rohkeasti kaikkea! Practise what you preach, right?

Mulla on huomenna vielä toinen koulupäivä, joten olisi varmaan parasta alkaa menemään untenmaille. Nyt tuntuu kyllä siltä, että pitkät yöunet tulee todella tarpeeseen. Ihanaa viikonloppua kaikille ja palataan taas blogin puolella sunnuntaina! xx, J

8 thoughts on “ONE OF THOSE DAYS…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s