IT’S TIME FOR A Q&A!

Teitä on tullut ihan valtavasti lisää ainakin tilastojen mukaan ja tää on ilahduttanut mun mieltä niin paljon, että ette arvaakkaan. Ollaan yhdessä rikottu mun blogin ennätyksiä tässä lähiaikoina – jee! Ja kuten varmasti huomaatte niin mulla on blogimotivaatio ihan huipussaan enkä oikein malta olla täältä päivääkään pois.

Mutta – postauksen aiheeseen eli nyt olisi hyvä hetki heittää tähän väliin kysymyspostaus. Voitte kysyä multa ihan mitä vaan maan ja taivaan väliltä ja vastaan niihin sitten jonkun ajan kuluttua. Annan aikaa nyt ainakin tämän viikon! Jos on jotain kysymyksiä mun kouluun liittyen, niin nekin voi laittaa tähän, niin lisään ne sitten tuonne luonnoksissa olevaan koulupostaukseen! Ihanaa päivää teille! xx, J

4 thoughts on “IT’S TIME FOR A Q&A!

  1. 1. Voiks tehä youtubeen what I eat in a day- videon tai sit mitä ostan ruokakaupasta? Noit on niin kivaa kattoo 😊 2. Mistä saat inspiraatiota pukeutumiseen ja ketä on sun ”tyyli-ikonit”? 3. Mistä kaikista trendeistä/tyyleistä tykkäät tällä hetkellä eniten 😊

    Tykkää

  2. Mitkä ovat sulle tärkeitä elämänarvoja? Mitä et voi sietää? Ketä henkilöä arvostat ja ihailet ja miksi (äitiä ei lasketa)?

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s