MY NIGHT TIME ROUTINE

Mun ihonhoitoon on tullut hyvä rutiini. Teen joka ilta samat jutut ja, kun tarpeeksi kauan tätä toistoa on jatkunut, niin ihokin kiittää. Varsinkin talvisin mun ihoni kuivuu ja sitä kiristää kokoajan. Siksi on todella tärkeää pitää siitä huoli vielä hieman tarkemmin kuin vaikka kesäisin. Mun vinkki täydelliseen meikkipohjaan on se, että hyvän meikkipohjan saavuttamiseksi on tehtävä töitä jo edellisenä iltana. Voin jopa vannoa, että mikään meikkivoide ei pelasta kuivaa ihoa. Ootko valmis pistämään ihosi kuosiin? Follow me!

Mun meikinpoistoaineena toimii tällä hetkellä Lumenen kirkastava puhdistusgeeli. Geelimäiset tuotteet toimii mun iholla kaikista parhaiten. Tämä puhdistusgeeli tosiaan kirkastaa ihoa talven harmauden keskellä.

Tämän kanssa käytän Foreo:n Luna-ihonpuhdistuslaitetta, joka puhdistamisen lisäksi kuorii samalla hellävaraisesti ihoa.

Mun holy grail-tuote ihon kuorintaan talvella on tämä LUSH Cosmeticsin Angels on Bare Skin. Ah. Tuote sisältää ”syväpuhdistavaa kaoliinisavea, ärtyvää ja epäpuhdasta ihoa tasapainottavaa laventelia sekä rauhoittavaa ruusua. Hellästi ja pehmoisesti kuoriva manteli kosteuttaa, kirkastaa ja tekee ihosta samettisen.” 

Tätä käytän muutaman kerran viikossa ja jos tarve vaatii niin enemmän myös. Tämän kanssa ei tarvitse pelätä sitä, että iho ärsyyntyisi liian rajusta kuorimisesta. Tämä myös kosteuttaa samalla kun se kuorii. Unohtamatta pitää epäpuhtaukset loitolla – loistotuote siis!

7741033 SIIRR

Ja viimeisenä mun ”killer kit” kosteutettuun ihoon. Laitan heti suihkun jälkeen kasvoille ensimmäiseksi Mario Badescun ruusuvettä, joka on muuten must have-tuote jokaisen naisen kosmetiikka-arsenaaliin! Tämän jälkeen otan Lumenen Lähde Arctic Dew-serumia ja levitän sen kasvoille. Sitten vielä kosteusvoiteena Kiehl’sin Ultra Facial Moisturizer, joka on ollut mun suosikkini jo muutaman vuoden. Viimeisenä vaiheena laitan Mia Höydön Valo-silmänympärysvoidetta ja tämä auttaa mulla esimerkiksi siihen, että peiteaine levittyy paljon nätimmin silmien alle.

Toivottavasti tästä postauksesta oli apua ja löysitte ehkä mahdollisesti uusia tuotteita testiin! xx, J

5 thoughts on “MY NIGHT TIME ROUTINE

  1. Oi vitsit, aivan ihania kuvia! Mä oon kattellut kans just tuommosta Balmuirin kylpytakkia, ne on niin pehmoisia ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s