WE MOVED TO HELSINKI

Muutama kuva meidän uudesta kodista, johon muutettiin virallisesti eilen. Paikat on vielä hieman sekaisin, mutta pikkuhiljaa tästä alkaa tulemaan koti. Äiti on tehnyt ihan mieletöntä duunia tän asunnon suunnittelemisessa!

Onnistuin myös toissapäivänä tiputtamaan mun kameran lattialle, joten eilen riensin objektiiviostoksille ja nyt kuvailen Sigman 30mm 1.4-objektiivilla. Oon ihan rakastunut tähän objektiiviin ihan jo näiden kuvienoton jälkeen. Kohta pääsee testaamaan sitä myös asukuvissa! Aurinkoista päivää kaikille! xx, J

12 thoughts on “WE MOVED TO HELSINKI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s