MY OLD INSTAGRAM PICS

Apua… löysin mun puhelimen jaetuista tiedostoista mun vanhoja Instagram-kuvia (jotka olen poistanut jo aikoja sitten) ja halusin ehdottomasti tulla jakamaan näitä teidän kanssanne! Nämä postaukset olivat viime vuoden puolella tosi suosittuja ja mua harmitti, kun mulla ei ollut näitä kuvia tallella, mutta onneksi löysin!

Otin vertailun vuoksi samantapaisia/tyylisiä kuvia Instagramistani ja ero on aika hauska! Tämä jakaa toki mielipiteitä Instagramista, että ennen se oli parempi, kun kaikki jakoivat vaan sitä mitä halusivat, laitettiin hirveä kasa hashtageja, kun taas nykyään mietitään sopiiko kuva feediin ja paljon se saa tykkäyksiä.

Mulle Instagram toimii myös julkisena portfoliona kuten blogikin, jos sitä voi siksi sanoa. Tykkään siis panostaa sen ulkonäköön, mutta en jaksa sen kummemmin seurailla tykkäämismääriä jne. Otin yritysprofiilinkin pois käytöstä, koska jotenkin kaikki ne luvut sai yliajattelemaan ihan simppeleitäkin asioita.

1. Ensimmäisen kollaasin kuvassa ollaan Erskun kanssa meidän luisteluseuran ensi-illassa. Melkoiset kisameikit tolla kaudella. Tämä taisi olla vuonna 2011 – apua! Toisessa kuvassa taas ollaan lähdössä ulos kaverin synttäreitä viettämään!

2. Aamupalakuvat… muistan, kuinka yläasteella jaksoin panostaa koulun jälkeisiin välipaloihin todella paljon. Ja halusin kovasti päästä uusimpaan Cosmopolitaniin, jonne oli mahdollista päästä jakamalla kuva uusimmasta kannesta.

3. Peilin kautta otetut asukuvat. Toi kukkamekko oli niin niiiiiin ihana! Tuunattiin se mun mummuni kanssa hänen vanhasta maximekostaan. Tuo mekko oli mulla itseasiassa mukana viime kesänä Barcelonassa, mutta mekon aluskangas oli kutistunut niin, että mekosta kuulsi läpi pakarat 😀

4. Tämä oli mun mielestä niin hauska juttu löytää nämä kuvat! Molemmat otettu samaiselta terassilta kesän pippaloista.

1. Muistan, kun sain tuon Guessin-kellon isältäni joululahjaksi. Muistatteko, kun Guessin korut oli suuri hitti aikoinaan? Multa löyty kaulakorua, kelloa ja käsikorua… Nykyisin tuollainen simppelimpi kellomalli sopii tyyliini paremmin.

2. Tämä asukuva on otettu Vantaankosken juna-asemalla 😀 oltiin menossa syömään Amarilloon, hah. Tuunasin myös tuon takin itse. Tuo trenssiosio on vanhasta trenssistä tehty liivi, jonka laitoin aina nahkatakin päälle!

3. Maistoin noihin aikoihin ensimmäisen kerran avocadoa ja söin sitä jatkuvasti ruisleivän kanssa!

4. Fiiliskuvaa jostain kesän randomeista kotibileistä. Oli ihan sika hauskaa. Jälkimmäinen fiiliskuva on pari kesää sitten, kun koko taivas oli ihan vaaleanpunainen ja vesi heijastui myös samansävyiseksi.

1. Lisää peilikuvia. Muistan kuinka olin menossa ensimmäisen kollaasin ensimmäisessä kuvassa Vaskiksen medialinjan haastatteluun ja mua jännitti niiin paljon! No, enhän mä sinne päässyt, mutta jälkeenpäin mietittynä se ei ehkä olisi mulle sopiva linja. Muistan kyllä miten kovasti tonne pääsystä haaveilin!

2. Meillä oli kisaviikko ja toi oli sitä aikaa, kun kuviin laitettiin tommosia valofilttereitä. Näyttää nykyisin mun silmään vähän hassulta 😀

3. Oltiin Juulian kummitädin uudistetussa kanalassa (?) yötä!

4. Kun Starbucks tuli Suomeen… ja kun ainut Starbucks oli Helsinki-Vantaan lentokentällä. Sitä lädettiin Klaukkalasta asti hakemaan mopoautoilla ja skoottereilla.

Hauska nähdä miten iso ero näilläkin kuvilla on. Tykkään nykyään tosi kirkkaista ja valoisista kuvista. Yritän pitää Instagramissa aika neutraalia feediä, mutta nyt siellä on aika paljon vaaleanpunaisen sävyjä, joka näyttää aika kivalta! xx, J

I found these old Instagram pictures from my phone and it was so fun to see how different they were! I took some newer pictures so you can compare them. xx, J

6 thoughts on “MY OLD INSTAGRAM PICS

  1. Haha voi ei mitä kuvia, näitä oli tosi mielenkiintosta kattoa! Ja noiden vanhempien ig-kuvien filtterit… oh my 😃

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s