ABOUT FRIENDSHIPS

Ystävyys. Koen itseni erittäin etuoikeutetuksi, että mulla on paljon hyviä ystäviä. Ja ystävillä tarkoitan niitä ystäviä joille voin jakaa ilot ja murheet, joiden seurassa voin olla täysin oma itseni. Ja niitä jotka ovat kestäneet mua huonoina hetkinäni sekä jakaneet kanssani elämäni tähtihetket.

Ystväyys on kahden ihmisen välinen suhde. Siihen panostaa molemmat osapuolet. Se on jotain niin ainutlaatuista. Ei ole väliä vaikka ette olisikaan nähneet vuoteen – kaikki jatkuu siitä mihin viimeksi jäätiin ja mitään ei tunnu puuttuvan.

Juuri muutama viikonloppu sitten nähtiin pitkästä aikaa yläasteen tyttöporukallamme ja oli niin ihana nähdä ja vaihtaa kuulumisia. Tietysti kokoonpano on hieman muuttunut vuosien saatossa ja elämä on vienyt meitä eteenpäin, mutta jäljellä on silti ne hieman höpsöt 13-vuotiaat tytöt, jotka tutustuivat toisiinsa muutamien mutkien kautta.

Ilman ystäviä en tulisi toimeen.

Kiitän siis sinua, rakas ystävä, joka luet tätä tekstiä ja toivon, että ystävyytemme jatkuu vielä monta vuotta ❤

Muistakaa muistaa ystäviänne tänään! xx, J

Friendship. I feel privileged to have so many good friends. And by friends I mean those friends that with them you can share the bad and the good and be completely your own true self. And those who have sticked with me even in my worst moments and shared the greatest moments.

Friendship is between two persons. Both of them make it work. It’s something so unique. No matter if you haven’t seen each other for a year – it’s still the same and it’s like they never went away.

Few weeks back we met with my high school girl group and it was so great to see everybody and catch up. Obviously things have changed through out the years but deep down we’re still the same 13-year-old-girls who met in high school.

Without my friends, I am nothing.

I want to thank my friends – you really are the best and I hope we have many years ahead of us ❤ xx, J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s