3 GOOD THINGS – CHALLENGE

Myönnän, että nykyään tulee valitettavan harvoin mietittyä asioita joista olen kiitollinen tai asioita jotka ovat hyvin elämässäni. Tätä postausta oli aivan ihana tehdä ja pohdiskella pelkästään niitä hyviä juttuja. Mä haastankin jokaisen tätä tekstiä lukevan miettivän kolme hyvää asiaa. Oli se sitten 3 hyvää asiaa päivissäsi tai sitten 3 hyvää asiaa sinussa! Niitä miettiessä tulee väkisinkin hyvä fiilis huonona päivänä.

I really should think more about the things that I’m grateful of. I admit I don’t do it as often I should. I loved doing this challenge and thinking just positive things. I challenge all of you to do this or just a part of it. When you focus on the good – even your bad days may become good days. Try it!

3 hyvää asiaa päivissäni:

Kotiintulo. Kuulostaa ehkä hieman oudolta tai tylsältä, mutta jokainen koiranomistaja varmasti tietää mitä meinaan tällä. On niin ihanaa, että kotona odottaa aina iloinen karvaturri, joka tulee eteiseen vastaan häntää heiluttaen ja antaen pusuja.

Hyvän yön toivotukset. En tiedä miksi, mutta mulle on tärkeää toivottaa hyvää yötä sekä äidilleni että poikaystävälleni. Ollaan kohta tunnettu poikaystäväni kanssa vuosi ja ollaan varmaan joka ilta toivotettu toisillemme hyvää yötä – oli se sitten Whatsappissa tai toisen kainalossa (lukuunottamatta niitä muutamia kertoja, kun allekirjoittanut on simahtanut unten maille…:D)

#vainsuomijutut Mua ilahduttaa se, miten päivät pidentyvät enemmän ja enemmän! Päivänvaloa on paljon pidempään ja kuviakin on paljon helpompi kuvailla, kun ei ole ihan pimeää.

3 good things in my days:

Coming home. Sounds a bit weird but I bet every dog owner knows what I mean. I love it when I come from work and my dog is always waiting for me and giving me kisses.

Wishing good night. I don’t know why but it’s important to me to say good night to my mom and my boyfriend. I’ve known my boyfriend for about a year and we’ve said good night every night. It doesn’t matter if it is in Whatsapp or next to him (if you forget the few times I have fallen asleep…:D).

#OnlyFinnishPeopleUnderstand I’m so happy that summer is getting closer and the days are getting longer. No more those grey, boring days. So much easier to take photos too!

3 hyvää asiaa minussa:

Hyväntuulisuus. Tämä on mielestäni yksi parhaista piirteistäni. Pyrin olemaan aina iloinen ja ajattelemaan asioista positiivisesti. Tietysti jokaisella on huonoja päiviä, mutta kyllä sinne risukasaankin paistaa Aurinko jossain vaiheessa päivää.

Osaan kokata hyvin. Meillä on aina tehty kotona ruokaa ja ollaan vältelty eineksiä viimeiseen asti. Mulla tulee jotenkin tosi luonnostaan ruoanlaitto enkä oikeastaan ikinä käytä reseptejä. Mun bravuurina taitaa olla pastaruoat ja muffinsit – niitä kehutaan kyllä aina! (Mulla oli hieman ongelmia näiden kolmen asian keksimisen kanssa ja tämä oli se asia, joka tuli ensimmäisenä äitini sekä poikaystäväni mieleen.)

Toteutan itseäni rohkeasti. Tällä tarkoitan siis sitä, että meikkaan miten haluan, puen päälleni mitä haluan ja kirjoitan tätä blogia miten haluan.

3 good things about me:

Good vibes! I think this is one of my best features. I always try to be happy and think positively about everything. Of course everybody has bad days but the Sun will shine eventually!

I can cook well. My mom and dad have always cooked good home food and we have skipped the microwave food. It is very easy for me to cook and I rarely use recipes. My speciality is pasta and cupcakes! (I was struggling with this part of the challenge and both my mom and boyfriend said this when I asked for their help)

I express myself well and by this I mean I do what I want no matter if it’s my makeup, my outfit or my blog.

3 hyvää asiaa elämässäni:

Läheiseni. Mulla on paras tukiverkosto ympärilläni. Oon niin kiitollinen siitä, että mulla on paljon hyviä ystäviä, maailman paras poikaystävä sekä niin ihana perhe (äiti <3) ja suku. Ystävänpäivän kunniaksi ajattelin rustailla postauksen ystävyydestä – stay tuned!

Terveys. Asia jota ei saisi pitää itsestäänselvyytenä. Olen ollut koko elämäni terve ja toivottavasti näin on myös tulevaisuudessa. Myös läheiseni ovat terveitä, josta olen todella kiitollinen.

Oon nykyään paljon positiivisempi ja avoimempi. Mulla oli yhdessä vaiheessa meneillään vaihe, kun jäin mielummin kotisohvalle makaamaan kuin olisin lähtenyt ulos. Suhtaudun kaikkeen nykyään paljon myönteisemmin.

3 good things in my life:

The people around me. I have the best family and friends. I’m so thankful for the fact that I have a lot of good friends, the best boyfriend and a loving family (especially mommy)! For Valentine’s day I’m planning on writing about friendship – stay tuned!

Health. The one thing you shouldn’t take for granted. Ever. I’ve been healthy for my whole life and I hope this will be the same in the future. Also my friends and family are healthy and I’m really grateful about it.

I’ve become much more positive and open-minded person. Few years back I had this period in my life that all I wanted to do was to lay in our couch and stay home rather than going out.

3 hyvää asiaa tänä vuonna:

Mahdollisuus matkustamiseen. Teen tämän vuoden töitä täyspäiväisesti, joka mahdollistaa sen, että rahaa on helppoa saada säästöön. Tykkään käyttää säästöistä osan matkustamiseen, joka on ihan parasta ja olen sitä mieltä, että siinä ei rahat mene hukkaan. Tänä vuonna ollaan matkustettu jo Berliiniin ja kesälle on suunnitelmissa matka jonnekkin lämpimään. Ehkä vielä yksi matka tähän lisäksi?

Uusi koulu. Oon niin innoissani uudesta koulustani ja tunnen jo nyt, että tästä on tulossa todella hyvä juttu.

Mulla on yleisestikkin tosi hyvä fiilis tästä vuodesta. On tapahtumassa niin paljon kaikkia kivoja juttuja, että uskon, että kaikkien niiden odotteluissa tämä vuosi vierähtää nopeasti ohi. Pitää myös nauttia hetkessä elämisestä!

3 good things this year:

Being able to travel. I’m planning on working a lot this year and this gives me the opportunity to save money. I like to use my money to traveling and I think it’s one of the best ways to spend your money. We’ve already seen Berlin this year and I’m really looking forward to this years travel plans!

New school. I’m so so excited about my new school and I can already feel that this is going to be a good thing!

Generally I have a really good feeling about this year. There’s so many thing happening and I just need to enjoy every moment!

3 hyvää asiaa blogissani:

Kirjoittaminen. Tykkään ihan älyttömästi kirjoittamisesta ja toivon, että se välittyy myös ruudun toiselle puolelle. Oikeinkirjoitus sekä sujuva tekstin kirjoittaminen on opetettu mulle pienestä pitäen. Äitini on aina ollut todella tarkka mun äidinkielen opinnoista ja hän on se henkilö, joka oikolukee blogitekstini ja oikeastaan kaiken muunkin (jopa Whatsapp-viestit, heh).

TE! Musta on niin ihana kommunikoida teidän kanssanne. Oli se sitten kommenttiboksi blogissa tai viestiosio Instagramissa. Toivottavasti tiedätte miten tärkeitä olette! Halit kaikille ❤

Kehitys. On ihan mahtavaa nähdä oma kehitys bloggaamisessa ja se miten 13-vuotiaasta hieman epävarmasta tytöstä on kasvanut vuosien varrella itsevarma, nuori nainen. Mulle tämä blogi toimii julkisena päiväkirjana sekä jonkinsortin portfoliona.

3 good things about my blog:

Writing. I love writing and I hope also you can tell it. Grammar and writing fluently is very important to me and that’s something my mom has taught me. My mom has always been super strict about grammar and she corrects me if I’m wrong. Whether it’s my blog or my text message.

YOU GUYS! I love communicating with you. No matter if it’s in my blog’s comment section or my Instagram direct message inbox. I hope you know how important you are! Hugs ❤

Where I’ve come. It’s so great to see where I have come from and where I am now. How a 13-year-old girl has grown to a woman. This blog is like a public diary to me.

2 thoughts on “3 GOOD THINGS – CHALLENGE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s