WARM AND COZY 

Tästä asusta tuli semmonen ”kun haluat oikeasti olla lökäreissä ja hupparissa, mutta pakko panostaa edes vähän, kun lähdet ulos”. Mä en oikein tiedä meneekö noi housut lökäreistä? Mun poikaystävä sanoo niitä kyllä lökäreiksi, mutta…. asiasta voidaan olla monta mieltä. Millä nimellä te kutsutte noita leveälahkeisia trikoopöksyjä?

Today I felt like wearing a pair of sweats and a hoodie but I had to put a little effort to it. After all I was going to Helsinki with my friend. Actually my boyfriend calls these pants sweatpants but I wouldn’t say that they really are.

Tässä asussa tuli kierreltyä ystävän kanssa Helsingissä. Suunnitelmissa oli mennä Kappeliin kahville ja kuvailemaan, mutta ei jostain syystä viihdytty siellä, niin kuvat päädyttiinkin ottamaan paikan edessä ja näistä tuli aika kivoja vaikka itse sanonkin!

This outfit I wore when I went to get some coffee with a good friend. Our plan was to go to the place behind me but we weren’t feeling it soon change of plans and we decided to take the pictures in front of the place! These turned out pretty good.

Faux fur ZARA Sweater ZARA Pants GinaTricot Shoes NewYorker Beanie ZARA Bag Fashiondrug

xx, J

2 thoughts on “WARM AND COZY 

  1. Noi pöksyt kulkee kai virallisella nimityksella ”jazzhousut”, ainakin kun on verkkokaupoista katsellut 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s