HOME INSPIRATION

Moikka! Mun Nouw-haaste nyt hieman jäi puolitiehen, mutta ”ei se määrä vaan se laatu” pätee tähän musta aika hyvin. Haluan siis mielummin jakaa tänne blogiin postauksia joihin olen käyttänyt aikaa ja joihin riittää materiaalia. En siis vain hutaista muutamaa puhelinkuvaa ja liirumlaarum-tekstit. Toivottavasti ymmärrätte!

Mutta nyt postauksen asiaan – ollaan tosiaan muutaman viikon päästä muuttamassa ja pikkuhiljaa alan innostua sisustamisesta. Nyt haluan huoneeseeni lisää mauven sävyjä! Aion pistää maton vaihtoon. Nykyisen beigen tilalle saa tulla nyt kevääksi jotain vaaleanpunaiseen menevää.

Home

Mun meikkipöytäni alkaa käymään hieman liian ahtaaksi. Pöydällä ei oikein ole tilaa, kun siinä on mm. hajuvedet, siveltimet, paletit, huulipunat.. Tämän takia haluaisin ostaa IKEA:sta tämän vasemmalla näkyvän hyllykön, johon laittaisin kasvin, paletit, hajuvedet ja valokuvia. Samalla tämä ”tilaratkaisu” toimisi myös sisustuselementtinä.

Mulla ei ikinä ole ollut yöpöytää, joten nyt olisi aika sille! Nykyisin ahdistaa pitää puhelinta sängyssä latauksessa, kun on lukenut kaiken maailman kauhutarinoita miten puhelimet ovat syttyneet palamaan… Tämä vaihtoehto IKEA:sta on todella edullinen vaihtoehto ja tuo taso on myös itseasiassa tarjotin, joten breakfast in bed! Olen myös katsonut erilaisia marmoripöytiä, mutta taidan kallistua tähän simppeliin vaihtoehtoon.

Erilaisia sisustustauluja multa löytyy entuudestaan paljon, joten niillä aion piristää huoneen ilmettä myös.

Mitäs pidätte näistä sisustusideoista? Mun mielestäni pienillä asioilla voi muuttaa yleisilmettä paljon! – J

2 thoughts on “HOME INSPIRATION

  1. Toi vaaleenpunanen matto on kyllä ihana… Ja tuollainen sohvapäytä on ollut myös mun mielessä! 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s