BACK TO SCHOOL + Q&A

Oon niiiiin innoissani ensi kuussa alkavasta muotimarkkinoinnin tutkinnosta, että ette edes arvaakkaan! Toki olen nähnyt perinteiset painajaiset, että kaikki tuntevat toisensa koulussa ja mä en tunne ketään ja niin edelleen…:D

Mun ensimmäinen kouluviikonloppuni on siis perjantaina 9.2 ja lauantaina 10.2.

Ajattelin, että koska siellä ruudun takana on ihmisiä joita varmasti kiinnostaa tämä koulu ja tutkinto, niin voisin tehdä koulusta erillisen Q&A-postauksen! Nyt voi siis kysellä ja vastaan kysymyksiin ensimmäisen kouluviikonlopun jälkeen.

Ihanaa tiistaita ja palataan taas huomenna! xx, J

2 thoughts on “BACK TO SCHOOL + Q&A

  1. En tiiä miten muotoilisin kysymyksen mutta kiinnostaa tosi paljon kaikki mitä teette koulussa, millaisia tehtäviä on ja mitä asioita käsittelette! Onko teillä luentoja, vai onko koulupäivät enemmän jotain konkreettista tekemistä, millaisia asioita pitää tehdä itsekseen koulupäivien välillä jne! 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s