YUMI LASHES

*) Yhteistyössä Kauneuskeidas Neiti-Ihmisen kanssa.

Mä luovuin kokonaan ripsienpidennyksistä viime kesänä. Koin ne jotenkin turhiksi ja en jaksanut enää ylläpitää niitä. Ripsienpidennysten jälkeen meni noin kuukausi aikaa totutella omiin ripsiin ja ripsien vahvistumiseen. Oon tehnyt postauksen mun ripsien hoidosta ja sen voi lukea täältä !

Kuvassa ripset YUMI-taivutuksen ja värjäämisen jälkeen.

Olin jo pidemmän aikaa miettinyt hankkivani ripsilleni kestotaivutuksen ja, kun mun lempikosmetologille, Terhille tuli valikoimiin YUMI-kestotaivutus ja hän ehdotti haluaisinko testata sitä niin vastasin tietysti heti kyllä. YUMI-taivutus on loistava vaihtoehto juuri ripsienpidennyksille.

Oon aikaisemmin kirjotellut Terhin ihanasta Kauneuskeitaasta ja sen postauksen löydätte täältä. Postauksessa löytyy hieman kuvia Terhin tiloista ja juttua timanttimikrohionnasta.

Kuvassa ripset ilman taivutusta ja värjäämistä.

Yumi-Lashes kestotaivutuksessa ripset taivutetaan ylöspäin ja myös värjätään kestovärillä. Hoidon voi uusia 8-12 viikon kuluttua riippuen ripsien vaihtumisvälistä. Ripset voi kuitenkin kestovärjätä jo 3-4 viikon jälkeen, näin taivutus pääsee oikeuksiinsa ennen sen uusimista.

Itse ”toimenpide” kestää 1-1,5h riippuen ripsityypistä. Mulla oli kokoajan todella mukava olo, kun Terhi selitti kaikki vaiheet läpi ja esimerkiksi kyseli kirveleekö joku aine silmiä tai tuntuuko muotit hankalilta silmissä.

Sitten lopputulokseen! Olin niiiiiiin positiivisesti yllättynyt. En tajunnut miten paljon tämä voi vaikuttaa yleisilmeeseen. Halutessaan ei tarvitse edes lisätä ripsiväriä ja kasvot näyttävät silti todella freeseiltä.

Sain mukaani myös Terhin suositteleman YUMI Keratine Lash Lift Mascaran kotihoitoon taivutuksen jälkeen, näin ripset pysyvät hyväkuntoisina, kosteutettuina ja säilyttävät kauniin kaarevuutensa mahdollisimman pitkään.

Kuvassa ripset YUMI-taivutuksen jälkeen ripsivärin kanssa.

YUMI:a maahantuo Fenix Beauty Oy ja se on vastuullinen maahantuoja, sillä tähän koulutetaan vain ammattilaisia toisin kuin esimerkiksi ripsipidennyksiä ja niitä tarvikkeita voi tehdä ja hankkia kuka vaan, vaikka Youtube-videon oppien mukaan. Ja tämä on mun mielestä todella tärkeää, koska mä olen saanut muutamasta ripsienpidennyspaikasta silmätulehduksia jne., kun asialla on ollut kouluttamattomat henkilöt.

Ja tässä kollaasissa näkee vielä aika hyvin eron (vaikka siitä tosin puuttuu kuva ripsistä käsittelyn jälkeen). Kuvassa on ripset ilman taivutusta, ripset taivutettuna ja ripset YUMI-taivutuksen jälkeen silmämeikillä.

Iso kiitos ja suositus siis Kauneuskeidas Neiti-Ihmiselle! Terhiltä saa myös pian kampaamo- ja parturiaikoja kauneushoitojen lisäksi!

5 thoughts on “YUMI LASHES

  1. Wautsi mikä ero! En ookkaan näihin vielä koskaan perehtynyt, mut kuulostaa kyllä tosi hyvälle! ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s