CHALLENGING MYSELF

Kuten olen maininnut, niin mulla on ollut inspiraatio kateissa tämän bloggaamisen suhteen. Päätin kuitenkin niin sanotusti tarttua härkää sarvista ja lähteä mukaan Nouwin 30 day challengeen! Eli tarkoituksena on postata joka päivä seuraavan 30 päivän ajan. Mulla on tavoitteena kehittyä bloggaajana, niin kirjoituksessa ja kuvienotossa. Ja ehkä tämän haasteen jälkeen saan päälle sopivan postausrytmin. Tiedän, että 30 päivän postausputki tulee olemaan haaste itselleni, mutta aion antaa tähän 110% itsestäni!

Oon siis lähdössä Berliiniin ensi viikolla ja sieltä tulee varmasti postauksia! Olisiko teillä joitakin toiveita, mitä haluaisitte mun postaavan? Nyt saa toivoa! Pyrin toteuttamaan kaikki jossain vaiheessa haastetta. Jos alta ei löydy sun ehdotusta, niin kommentteihin voi myös ehdottaa.

As I have mentioned I been feeling a bit lost with my blog. But I decided that I will not give up and I’m going to participate the Nouw 30 day challenge! I’m going to post everyday for the next 30 days. My goal is to advance my skills as a blogger and hopefully after this I can post more often. It’s going to be a challenge but I’m ready to give my 110% for this!

I’m leaving for Berlin on Wednesday and I’m definitely going to post from there! Do you guys have any wishes? What would you like to see? Comment down below and I promise I’ll do my best to fulfill your wishes!

And ps. I will also try to translate all of my posts!

#nouw30daychallenge

2 thoughts on “CHALLENGING MYSELF

  1. Asukuvia ihan eniten, mut myös jos satut shoppailemaan siellä niin joku ostosten esittely! 😊 Tai muuten vaan viimeaikaisten ostosten esittelyä 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s