PLANS FOR THE YEAR PT. 1

Mulla kävi ihan ihmeellinen ”valaistuminen” tällä viikolla. Olin käymässä pr-toimistolla ja vaihdettiin siellä kuulumisia ja suunnitelmia alkuvuodelle. Jotenkin en ole miettinyt, että alkuvuoteni olisi jotenkin kiireinen/tapahtumarikas, kunnes keskustelun toinen osapuoli totesi ”onpa sulla paljon juttuja tapahtumassa!”. Siinä hänen sanoessa, se jotenkin iski. Päätinkin tulla kertomaan teille mun suunnitelmia vuoden 2018 ensimmäisille kuukausille.

Tammikuu

Ollaan lähdössä poikaystäväni kanssa 6 päivän reissulle Berliiniin! Niin ihanaa. Oon monta kertaa todennut, että tämä matka tulee kyllä niin oikeaan saumaan.

Ja reissaamisesta puheenollen, ollaan jo nyt mietitty matkaa kesälle. Ensisijaisesti ollaan lähdössä poikaystäväni kanssa muutamaksi viikoksi kiertämään Eurooppaa. Ollaan mietitty kohteiksi esimerkiksi Saksaa, Itävaltaa, Italiaa… Italia kiinnostaa meitä molempia ja siellä on tarkoituksena mennä muutamaan eri kohteeseen. Lentoja ja hotelleja olisi hyvä alkaa varailemaan tässä vaiheessa, että saa ne edulliseen hintaan!

Helmikuu

En muista olenko tästä maininnut blogin puolella, mutta muutamme äitini kanssa Helsinkiin eli minusta tulee helsinkiläinen! Asunto ostettiin jo reilu vuosi sitten, mutta se valmistuu vasta nyt – äiti on tehnyt kyllä upeaa jälkeä suunnittelun suhteen ja pääsette varmasti näkemään kuvia uudesta kodista.

Mulla alkaa opinnot Helsinki Design Schoolissa muotimarkkinoinnin parissa. Jännittää hyvällä tavalla! Innolla odotan, että mitä kaikkea tulen oppimaan. Koulusta tulen myös kirjottamaan enemmän blogipostauksia, onko siellä kiinnostuneita kyseisestä koulusta? Olisiko joku pieni Q&A mieluinen?

Myös työn puolesta helmikuu tulee olemaan kiireisempi kuin tammikuu, josta olen innoissani! Tammikuussa olen päässyt hieman latailemaan akkuja joulukuun jäljiltä ja nyt jaksaa taas painaa.

Semmosia suunnitelmia mulla! Miltäs teidän alkuvuosi kuulostaa? – J

2 thoughts on “PLANS FOR THE YEAR PT. 1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s