MY FAVORITE INFLUENCERS x5

Voin rehellisesti myöntää, että mulla on ollut inspiraatio hieman kateissa koko somen suhteen ja se alkaa taas pikkuhiljaa löytyä. Mulle yksi parhaimmista tavoista saada inspiraatiota on yksinkertaisesti seurata inspiroivia ihmisiä!

Oon karsinut seurattavien sometilien määrää ja jäljellä olevat ovat mun suosikkejani. Tykkään ihan älyttömän paljon seurata ihmisiä joihin pystyn jollain tapaa samastua ja saamaan tästä henkilöstä jotain irti. Irti saamisella tarkoitan siis enemmän kuin pelkän täydellisen ig-feedin tuijottamista. Rakastan Instastoryjä ja hyppelehtiä niistä blogipostauksiin.

@ alexandrabring

Mun viimeisin ”löytö” Instagramista. Ihania kuvia ympäri maailmaa ja hauskat Instastoryt! Mulla tulee ihan hirveä hinku ulkomaille, kun selaan hänen kuviaan.

@ annikaollila

Oon seurannut Annikaa niin kauan kuin edes muistan… Mun mielestä Annikan blogi on viimeisen vuoden tai parin aikana kokenut muutoksen parempaan suuntaan ja siitä on tullut mun yksi lemppareista. Annikalla on jotenkin todella rento tapa kirjoittaa ja ylipäätään tehdä koko somea! Iso hatunnosto myös hieman vaikeimmista asioista puhumisesta, joka on mun mielestä todella rohkeaa.

@ lindaekroth

Linda on yksi niistä jonka videoita jaksan katsoa joka kerta. Lindasta myös huokuu se, että hän tekee somehommia täydestä sydämestä. Ja on ollut ilo myös tutustua Lindaan muutamissa tapahtumissa, niin mukava!

@ mettiforssell

En varmaan ole ainoa, joka ei pystynyt katsoa sitä MTV3:n vanhenemisohjelmaa ilman kyyneleitä, kun Metti ja Mikael Forssell olivat siinä. Metti on mulle yksi suurimmista inspiraation lähteistä, kun en keksi päälle laitettavaa. Ja heillä on maailman suloisimmat lapset joita on hauska seurata Instastorystä.

@ skopljak

Mä rakastan Sendin tapaa ottaa kuvia ja niiden käsittelyä! Näistä välittyy jotenkin tosi kiva tunnelma ja näitä on aina tosi kiva katsella.

Kertokaa ihmeessä jos teillä on jotain lempikäyttäjiä, joita seuraatte Instagramissa! – J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s