2017

Tammi-, helmi- ja maaliskuu

January, February and March

Vuosi vaihtui Himoksen baarin edessä tyttöporukalla, ei oltu vielä päästy sinne sisään. Aloitin tekemään Youtube-videoita. Kävin Robinin keikalla. Ostin ensimmäisen tuotteeni Louis Vuittonilta. Olin katsomassa Tanssii Tähtien Kanssa-sarjan ensimmäistä jaksoa studiolla. Matkustin parhaan ystäväni kanssa Lontooseen. Ostin Lontoosta kauan himoitsemani Givenchyn Antigona-laukun. Onnistuneet ensimmäiset treffit. 

I started my year in a bar queue in Himos with my girlfriends. I started making Youtube videos. I went to Robin’s concert. I bought my first Louis Vuitton item. I was in the audience watching Finland’s Dancing with the Stars. I travelled to London with my best friend. I bought my Givenchy Antigona-bag. I had my first date with my boyfriend.

Huhti-, touko- ja kesäkuu

April, May and June

Alettiin tapailemaan Benkun kanssa. Olin Indiedaysin Inspiration Dayssä sekä Blog Awardseissä. Vietettiin ikimuistoinen ja niin random ilta Oonan, Jatan ja Jennin kanssa edellämainittujen pippaloiden jatkoilla. Sain ekaa kertaa pistää ylioppilaslakin päähäni Vappuna. Kävin katsomassa kirsikkapuiden kukintoa. Tapailu muuttui seurusteluksi. Kävin Marsaanan Wellness Dayssä. Matkasin Viroon Alinan kanssa. Olin samaan aikaan niiin onnellinen, mutta myös henkisesti rikki viime vuoden ihmissuhdesotkuista. Pidettiin Oonan kanssa ihana piknik Espalla. Juhlittiin kahden ystävän 20-vuotissynttäreitä kotibileissä. Pitkästä aikaa hurjasteltiin Linnanmäellä. Kävin Alppiruusupuistossa. Luovuin ripsienpidennyksistä.

I bought a gym membership. We started dating with Benjamin. I was at the Indiedays Inspiration Day and Blog Awards. We had a super memorable night with Oona, Jatta and Jenni at the blog awards after party. I went to see cherry trees blossoming. Dating turned in to a relationship. I went to Marsaana Wellness Day. I travelled to Estonia with Alina. At the same time I was super happy but also emotionally broken from last year’s drama. We had a lovely picnic with my best friend Oona in Helsinki. We celebrated my two friend’s 20th birthday party. After a few year break we went to Linnanmäki. I went to Alppiruusupuisto. I gave up on lash extensions.

Heinä-, elo- ja syyskuu

July, August and September

Pääsin The Weekndin keikalle, joka oli paras ikinä. Kastelin talviturkin. Lähdettiin Barcelonaan Benkun kanssa ja vietettiin ihana viikko siellä. Rakastuin. Täytin 20 ja pidin hauskat synttärijuhlat. Meidän sukuun syntyi kaunis, pieni tyttö. Vietin paljon aikaa jenkkiperheemme kanssa. Mun oikean jalan jalkapohja tulehtui viikoksi ja vietin unettomia öitä, kun mitkään lääkkeet eivät auttaneet siihen. Tehtiin minireissu Vierumäelle ja eksyttiin myös Heinolaan. Mentiin Viroon viikonlopuksi. Värjäsin hiukset. Aloin tykkäämään punkusta (äiti on ylpeä). Kävin Marsaanan Wellness Dayssä. Tilasin Guccin vyön.

I got to see The Weeknd and it was the best gig ever. We packed our bags and went to Barcelona with my boyfriend. I fell in love. I turned 20 and had a great party. Our family grew with a beautiful baby girl. I spent a lot of time with our American family. My right foot became inflamed and I couldn’t sleep for days. We went to Vierumäki and also visited Heinola. I dyed my hair. We went to Estonia for the weekend. I started liking red wine (my mom is so proud). I went to Marsaana Wellness Day. I ordered my Gucci belt.

Loka-, marras- ja joulukuu

October, November and December

Käytiin itseasiassa joka kuukausi Vierumäellä mökillä! Marraskuussa päästiin nauttimaan myös sinne tulleesta ensilumesta. Varattiin matka Berliiniin. Pääsin Helsinki Design Schooliin opiskelemaan muotimarkkinointia. Nouw Suomen Launch Partyt. Vietettiin firman Halloween-bileet keilaten. Leikkasin etuhiukset. Minireissu Tampereelle. Haloo Helsingin keikka. Unohtumaton joulu. Vuodenvaihde Tallinnan satamassa katsellen raketteja laivan kannelta rakkaan kainalossa.

We went to Vierumäki each month! In November we enjoyed Vierumäki’s first snow. Booked trip to Berlin. I got accepted to Helsinki Design School. Nouw Finland Launch Party. Halloween-party with my colleagues. I cut bangs! Trip to Tampere. Haloo Helsinki in Hartwall Arena. Unforgettable Christmas. New Year’s Eve in Tallinn and watching fireworks with my love.

Mitkä olivat teidän vuotenne huippukohdat? – J

What were your top moments of 2017? – J

2 thoughts on “2017

  1. Sun vuosi kuulostaa kyllä niin onnistuneelta! 😊 ♥ Ootko ajatellut tehdä taas jossain vaiheessa uusia videoita? 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s