MINIVACAY IN TAMPERE

*) Yhteistyössä Sokos Hotelsin kanssa. / In collaboration with Sokos Hotels.

Vietettiin poikaystäväni kanssa aivan ihana viikonloppu Tampereella. Tarkoituksena oli juhlistaa meitä sekä käydä vierailemassa mun sukulaisilla.

Tampere on ehdottomasti yksi mun lempikaupungeista. Joka kerta, kun siellä tulee käytyä, tulee vaan ihastuttua kaupunkiin enemmän ja enemmän.

Saatiin yhteistyössä Original Sokos Hotel Ilveksestä hotelliyöpyminen. Mä en ole koskaan yöpynyt Tampereella hotellissa, joten tämä oli meille molemmille ensimmäinen kerta Ilveksessä.

Ilveshän sijaitsee ihan Mansen ytimessä. Siitä pääsee todella kätevästi kaikkialle. Halusit sitten vaikka kesällä Särkänniemeen tai talvella sisätiloihin shoppailemaan Koskikeskukseen, joka itseasiassa on hotellin yhteydessä.

Meidän hotellihuone oli ihanan korkealla – 17. kerroksessa ja voi että mitkä näkymät sieltä oli! Illalla oli erityisen kaunista, kun Tampereella on panostettu erilaisiin valotehosteisiin ja jouluvaloihin.

Hotellin ihana henkilökunta (iso plussa ystävällisestä asiakaspalvelusta!) oli laittanut huoneeseemme yllätykseksi kuohuviiniä ja macaronseja, joilla herkuteltiin samaan aikaan kun ihasteltiin ikkunasta aukeavaa näköalaa.

Yhdeksi suosikkiravintolaksi Tampereella on noussut tänä vuonna avattu Tampella, johon mekin käveltiin noin 10 minuuttia. Syötiin ihan mielettömän hyvin – maa-artisokkakeittoa ja homejuusto-punajuurilautanen alkuun, pääruoaksi taivaalliset pippuripihvit ja jälkiruoaksi pannacottaa ja köyhiä ritareita. Suosittelen tsekkaamaan tämän ravintolan!

Syömisen jälkeen hitaasti käveltiin takaisin hotellille ja ruokakoomailtiin hetki ennen nukkumaanmenoa. En tiedä mikä siinä on, mutta nukahdan aina heti noihin ihaniin valkoisiin ja muhkeisiin lakanoihin. Nukuttiin molemmat tyytyväisinä melkein 9 tunnin yöunet.

Aamulla heräiltiin ja tehtiin päätös tällä kertaa jättää väliin hotelliaamupala, kun oltiin suuntaamassa mun Ukille päin lounaalle ja meidän herätys venähti hieman myöhemmäksi.

Kaiken kaikkiaan meillä oli aivan ihana miniloma Tampereella ja suuri kiitos Original Sokos Hotel Ilvekselle, että saatiin yöpyä heillä. Todettiin molemmat, että tuntui vähän siltä kuin olisi ollut ulkomailla. Voin vain suositella kaikille tuollaista irtiottoa arjesta – tekee hyvää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s