FAUX FUR

Faux fur ZARA

Knit, leggings, shoes NewYorker

Bag Fashiondrug

Belt Gucci

Tämä asu syntyi ajatuksena lämpimästä ja mukavasta asusta. Maailman mukavimmat keinonahkalegginsit (joita oon pitänyt valehtelematta varmaan viimeset 3 viikkoa jalassa), pehmein ja löysin neule ja lämpimin tekoturkis. Neule on mielestäni hieman liian löysä tämmöseen asuun, niin päätin tuoda siihen sitä ”jotain” vyöllä. Toimii ihan kivasti, eikö?

Yleensä saatan liikkua poikaystävän oversized-hupparissa, legginsseissä, tennareissa ja puffer-takissa, mutta töihin tai ”ihmisten ilmoille” mentäessä tykkään panostaa pukeutumiseen. Tosi moni saattaa naureskella, kun tuun töihin 7.15 viimesen päälle laitettuna mekossa, mutta mulle pukeutuminen on itsensä ilmaisemista. Jos mulla päässä napsahtaa illalla, että huomenna on mekkopäivä, niin huomenna on mekkopäivä.

Mites teillä, nappaako tää mun asu teihin? – J

6 thoughts on “FAUX FUR

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s