THINK PINK

Hola peeps! Mulla alkoi tänään 3 päivän miniloma töistä. Vietin tämän ensimmäisen päivän vaan kaverini kanssa Helsingissä Stokkaa ja Huvilakatua kierrellen. Muistin myös, että mulla on nimpparit tänään – mikä loistava syy mennä kakkukahveille siis?

Mulla on ollut viime aikoina tosi jännät fiilikset bloggaamisesta ja ylipäätään somettamista kohtaan. Musta tuntuu nykyään ehkä siltä, että en halua jakaa kaikkea mun sometileille. En oo asettanut itselleni mitään paineita bloggaamisesta. Loppujen lopuksi teen tätä ihan vaan sen takia, että se on kiva harrastus mulle.

Toisaalta painin edelleen samojen ongelmien kanssa: mistä blogata? Tykkään pitää tätä vähän niin kuin päiväkirjana. Jakaa kuulumisia, asukuvia, tuotevinkkejä, jne. Ja mielellään teen myös postauksia aiheista, jotka kiinnostavat teitä – lukijoita.

Oon lukenut monesta eri paikasta ihmisten mielipiteitä siitä, että bloggaaminen on jo ihan out. Saatan miettiä (kuten esimerkiksi edellistä postausta tehdessä), että kiinnostaako ketään mun kauneussuosikit?

On ollut myös jotenkin hirveetä lukea Jodel-keskusteluita bloggaamisesta ja bloggaajista. Ei saisi valittaa siitä, että on niin pimeetä eikä voi kuvata kuvia blogiin, ei saisi riemuita ”sweater weatherista” tai ottaa kuvia tämä hattu tai nämä housut tai tämä vyö päällä. No mitä täällä sitten saisi tehdä näiden ihmisten mielestä?

Toki, olen samaa mieltä siitä, että bloggaaminen on jossain määrin mennyt liian muotilehti-tyyliseksi. Puuttuu ehkä se aitous tai se, että pystyy samaistumaan bloggaajaan tai ylipäätään saamaan bloggaajasta jotakin irti. Sitä en halua blogilleni.

En aio siis stressata tästä hommasta tai suunnitella sen enempää asioita. Ottaa vaan ihan rauhassa ja tehdä tätä silloin kun tekee mieli, silloin on mun mielestä hyvä ja silloin se myös välittyy teille, että oon pistänyt postauksen tekoon itsestäni sen 110%.

Pakko kyllä intoilla vähän tulevasta, kun oon oikeasti ihan super innoissani kuvaamassa vlogin parin viikonlopun päästä! Se tuntuu hyvältä. – J

7 thoughts on “THINK PINK

  1. Mun mielestä ei kannata liikaa antaa arvoa Jodel- tai muille keskustelupalstamielipiteille kun totuuus on, että mitä tahansa joku ihminen tekee, aina joku vihaa ja joku toinen rakastaa, ikinä ei voi miellyttää kaikkia eikä tarviikaan! Oot vaan sellanen kun oot, pukeudut miten haluat ja kirjoitat mistä haluat – kun nää jutut tekee aidosti omasta halusta eikä tyyliin siksi että muutkin bloggaajat, kyllä se myös välittyy lukijoille 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s