NEW BEAUTY PRODUCTS 

Oon maailman uskollisin kauneustuotteiden käyttäjä. Tarkoitan siis sitä, että jos löydän jonkun hyvän tuotteen, en vaihda sitä millään – ikinä. Oon positiivisesti yllättänyt, että tässä parin kuukauden aikana oon löytänyt ihan mahtavia uutuuksia mun kauneusrutiineihin ja kyllä, ne ovat tulleet jäädäkseen.

I’m very loyal when it comes to beauty products. And I mean that if I found the perfect product – I won’t change it. Ever. So I was surprised to acknowledge that I’ve found a bunch of new products in the last few months. And they are here to stay.

Yhdessä vaiheessa käytin aina kasvoharjaa meikkienpuhdistamiseen. Musta tuntui kuitenkin, että se on liian kova omalle iholleni ja lopetin sen käytön. Voitin pari kuukautta sitten Linda Juholan arvonnasta tämän Foreo Luna Play Plus-kasvoharjan, joka on mullistanut mun meikinpesun. Mulla jäi aina meikinpesun jälkeen meikkiä kasvoihin ja jouduin käyttämään todella paljon aikaa kasvojen puhdistamiseen, mutta tämä hoitaa homman tosi helposti ja nopeasti!

At one point I always used a face brush to take off my makeup but I found it too harsh to my skin so I quit using it. A few months ago I won a Foreo Luna Play Plus-face brush and it has changed my routine completely!

Mia Höydön tuotteet ovat mulle jo tuttuja, joten olin todella innoissani, kun eräästä goodie bagistä paljastui tämä seerumi ja silmänympärysvoide. Nämä ovat olleet mulla päivittäisessä käytössä ja nämä + Kiehl’sin kasvorasva on paras kombo ikinä.

I’ve used Mia Höytö products earlier so I was thrilled when I found these products in a goodie bag. I love putting this serum, eye cream and then Kiehl’s moisturizer. Best combo ever!

Oon varmaan aiemminkin hehkuttanut tätä Mario Badescun ruusukasvovettä, mutta tätä ei voi olla hehkuttamatta liikaa! Kosteuttaa niin hyvin – kokeilkaa!

I’ve probably mentioned this product before but I love, love, love this Mario Badescu Rosewater. Try it out!

Sheet maskit ovat mun lemppareita nykyään. Mun ehdoton lemppari on TONYMOLY:n Avocado Mask, mutta tämä KOCOSTAR:in Camelia Happy Mask on erittäin vahva kakkonen. Tämä kosteuttaa niin hyvin! Tykkään laittaa tämän aina illalla ja aamulla iho on todella kosteutetun näköinen (kirjoitan tätä postausta tämmöinen naamassa…:D).

Sheet masks are one of my favorites now. I love the TONYMOLY Avocado Mask but this KOCOSTAR Camelia Happy Mask is pretty good too. It moisturizes my skin so well. I’m actually using one right now.

Toinen kasvonaamiosuosikki on tämä FREEMAN:in kuoriva timanttinaamio – ihan paras! Ja tätä saa alle 5€:lla esimerkiksi Citymarketista. Laitan tämän suihkussa kasvoille ja annan sen vaikuttaa sillä aikaa, kun pesen hiukset, laitan hoitoaineen, sheivaan, jne. Tämä on auttanut ainakin mua epäpuhtauksiin.

Another mask favorite is this FREEMAN’s exfoliating diamond mask. You can get it for under 5€ from Citymarket. I always use this in the shower. It really cleared my skin.

Sain Nouwin juhlista goodie bagissä tämän Ecodentan mustan hammastahnan. Olin alkuun hieman skeptinen, mutta tämä puhdistaa hampaat todella hyvin ja valkaisee niitä myös.

From Nouw’s launch party I got a goodie bag which had this Ecodenta black toothpaste. At first I was really skeptical but this really whitens your teeth.

Onko teillä vinkata mulle jotain uusia tuotteita? Löytyikö tästä teille uusia testiin meneviä tuotteita? – J

Do you have any beauty products that I should try? Did you find some new products? – J 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s