WEIRD THINGS ABOUT ME

Ihanaa tiistaita tyypit! Heräsin äsken ja nyt odottelen, että vieressä tuhiseva synttärisankari heräisi myös. Ollaan tänään illemmalla menossa juhlistamaan poikaystäväni syntymäpäivää Brondaan – nam! 

It’s Tuesday peeps! I just woke up and now I’m waiting for the birthdayboy to wake up too. We’re celebrating my boyfriend’s birthday later this day by going to restaurant Bronda – yum! 

Osa teistä saattoi huomata, että olen Nouwin viikon bloggaaja, jee! Nouwin etusivulta löytyy pieni ”haastattelu” musta, joten kannattaa kurkata se. Nämä oudot faktat minusta-postaukset ovat olleet aina todella suosittuja, niin tässä tulee nyt yksi lisää! 

Some of you might have noticed that I’m Nouw blogger of the week, yay! You can find my interview from the front page. You guys have been really loving these weird things about me-posts so here you have another one!

Vaikka oonkin todella eläinrakas, mä en pidä kissoista. Oon nykyään niille myös allerginen. Jotenkin kissat aistii sen musta, että oon allerginen enkä pidä niistä. Ne nimittäin kiehnäävät aina mun kimpussa.

Even though I love animals I don’t like cats. And nowdays I’m allergic to them. Somehow they sense it from me and they love to be with me.

Mua inhottaa ajatus siitä, että joku tulee istumaan juuri mun taakse bussissa. En tiedä miksi. Mulla on vaan sellainen fiilis, että joku hengittäisi kokoajan mun niskaan ja katsoisi mitä teen jne. Vaikka todellisuudessa takana istuvalla tyypillä on varmasti parempaa tekemistä.

I hate the idea that someone sits behind me in the bus. I don’t know why. I just feel like somebody is breathing directly to my neck.

Oon aina ajoissa kaikkialla. Tähän tosin tarvitsen aina tarkan aikataulun, että pitääkö mun olla vaikka tasan klo 12 jossain. Jos sovitaan, että nähdään siinä klo kahden maissa, niin saatan tulla sinne joko tasan klo 2 tai sitten viittä vaille kolme. Tässä oon vähän huono. Ja nyt, kun asun junaradan vieressä niin on tosi helppoa ajatella, että ”seuraavalla junalla sitten…”, kun niitä menee 10 min välein.

I’m always on time. But I actually need a specific time for this. For example if we agree we meet around 3 o’clock. I’ll probably be there half past two or after three.

Haluan ajaa tuttuja reittejä. Vihaan olla tuntemattomalla alueella, kun en tiedä minne käännyn ja mitä teen jos eksyn.

I want to drive only the routes I know. I don’t like to be on a route that isn’t familiar to me. I’m afraid of getting lost.

Sulanut jäätelö on parempaa kuin ”normaali”. Otan mielummin pehmiksen kuin jäätelöpallon.

I prefer melted ice cream. I usually take a soft ice cream instead of the regular one.

Mua inhottaa, että joku kirjoittaa sanan avokado ”avokaado”. Oon kyllä välillä pahemman luokan pilkunviilaaja kielioppiasioissa.

I hate it when someone writes the word avocado ”avokaado”.

Ärsyttää suuresti se, että pitää sopia fb-kirppisostelijoiden kanssa sopivaa tapaamisaikaa. Saatan kuulostaa itsekkäältä, mutta mun mielestä mun ei tarvise taipua jonkun aikatauluihin ja tulla Helsingin keskustaan odottelemaan ostajaa (joka useimmiten jättää saapumatta paikalle). For real?

I hate it when I try to schedule a meeting with a Facebook market buyer. I may sound selfish but I don’t think I should be the one who tries to fit in the buyers schedule. Most of the time people just don’t show up – rude.

Vesi maistuu pahalta. En juo sitä hirveen mielelläni. Juon sitä vain sushin kanssa.

I don’t like the taste of water that much. I just drink it when I eat sushi haha.

4 thoughts on “WEIRD THINGS ABOUT ME

  1. Tällaiset random faktoja- postaukset on aina tosi hauskaa luettavaa! Mä oon ihan samaa mieltä ton fb-kirppisjutun kanssa, ja sen takia että sitä yhtä vaatetta pitäis lähteä viemään keskustaan että saa pari euroa vastineeksi, on syy miksen jaksakaan oikeen myydä mitään siellä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s