MY TIPS TO BEAUTIFUL LASHES 

Postaus sisältää mainoslinkkejä / Post contains adlinks.

Ihan alkuun pahoittelut, että tässä postauksessa on kestänyt ihan tuhottoman kauan… mulla tuli jakso, kun oma naama ja ripset ei vaan napanneet, joten lähikuvien räpsiminen naamasta ei ihan kiinnostanut. Mutta tässä sitä ollaan!

Eli taustaa. Mulla oli nyt ripsienpidennykset varmaan reilu 1,5 vuotta. Sitä ennen käytin niitä myös koko lukioajan muutamaa taukoa lukuunottamatta. Mulla oli volyymiripset ja tosi taitava tekijä. Ihan aluksi haluan sanoa, että jos oot menossa ottamaan ripsiä, älä mene siihen paikkaan mistä saat ne kaikista halvimmalla. Hyvä tekijä osaa laittaa ripset niin, että sitten, kun ne joskus otetaan pois, niistä ei ole syntynyt vaurioita sun omille ripsille.

I had lash extensions for about a year and a half. Before that I also had them for a few years. It is very important that you have talented lash artist. If he/she makes them correctly you won’t suffer any damage to your own lashes.

Yhdessä vaiheessa mulle tuli totaalikyllästyminen ripsienpidennyksiin. Tuntui, että näytin joko barbilta, jolla on tuuhea karvamato silmien päällä tai sitten rotalta jolla oli jäljellä enää muutama pidennys. Ja siinä tuli itse jotenkin tosi sokeaksi sille, että milloin oikeasti tarvitsee ripsihuoltoa.

Päätin sitten juhannuksen aikoihin vaan ottaa viimeisetkin ripset pois kookosöljyn avulla. Ottakaa ylös tuo kookosöljy, koska se on tärkeä osa ainakin mun ripsien hyvinvointia. Esimerkiksi Fitnesstukulta saa todella edullisesti kookosöljyä. Oon tykännyt itse tuosta Cocovin kookosöljystä. Sitä voi hyödyntää myös ruoanlaittoon, hampaidenvalkaisuun, hiustenhoitoon… se on ihan ihmetuote!

Otin ennen ripsivärin pois meikinpoistoaineella, joka oli tarkoitettu vedenkestävälle meikille, mutta tuntui, että se vaan repi ripset irti eikä edes puhdistanut meikkejä. Päätin sitten kokeilla kookosöljyä ja se mullisti täysin mun silmämeikinpesun! Sillä lähtee kaikki. Samalla se myös hoitaa ja kosteuttaa ripsiä repimättä niitä.

At some point i just started hating lash extensions. I felt like a barbie or a rat haha. I decided to take my lash extensions off with coconut oil.

I used to take my mascara off with a cleanser but all it did was ruin my lashes. I decided to try out coconut oil and it worked perfectly! It moisturizes the lashes and it keeps them healthy.

No mitäs ripsaria mä sitten käytän? Mulla on aina ollut suosikkina Lumene ja erityisesti monille tuttu Blueberry Curl-ripsari, joka valitettavasti lopetettiin Lumenen uudistaessa brändinsä. Otin sitten käyttöön tuon Nordic Noir Deep Impact-ripsarin vedenkestävänä. En kuitenkaan hirveesti tykännyt siitä pelkästään, kun se jättää ripset toi paakkuiseksi ja sotkee luomet. Luin Annikan blogista, että Lumenelta on tullut melko samanlainen tuote kuin tuo Blueberry Curl, mutta nimellä Nordic Chic. Päätin siis ostaa sen ja se on todella samanlainen koostumukseltaan sekä ulkonäöltään. Näillä kahdella ripsivärillä saan ihan täydelliset ripset! Nordic Chicillä saan pituutta ja Nordic Noirilla tuuheutta ja syvyyttä.

So what mascara to use? I love Lumene mascaras! I prefer Lumene Nordic Noir Deep Impact in waterproof and I combine it with Nordic Chic mascara – also waterproof. They’re the perfect combo!

Eli vielä koottuna mun vinkit upeisiin ripsiin:

1. Käytä kookosöljyä silmämeikin puhdistamiseen. Voit myös jättää kookosöljyä ripsiin yön ajaksi ”tehohoidoksi”.

2. Mun suosikit on Lumenen ripsivärit ja nimenomaan vedenkestävät ripsivärit. Niillä ripset oikeasti pysyvät koko päivän taivutettuina.

3. Jos käyt laittamassa ripsienpidennyksiä, panosta hyvään tekijään. Pidennyksistä luopuessa kiität itseäsi.

My tips for gorgeous lashes:

1. Use coconut oil for cleansing your eye makeup. You can also leave the oil to your lashes for the night.

2. My favorite mascaras are from Lumene and especially waterproof ones!

3. If you use lash extensions, make sure you have a professional person who is making them.

– J

5 thoughts on “MY TIPS TO BEAUTIFUL LASHES 

  1. Ihanat ripset sulla ja hyviä vinkkejä! 😊 Ootko sä käyttänyt risiiniöljyä ripsien hoidossa ja miten se vaikutti? Kauanko sulla kesti, että ripset ”elpyi” pidennysten jälkeen?

    Tykkää

  2. En oo kokeillut risiiniöljyä, ainoastaan kookosöljyä 😊 Mulla kävi niin hyvä tuuri, että mun ripset oli hyvässä kunnossa pidennysten jälkeen, kookosöljy auttoi niitä vahvistumaan ja pysymään taivutettuina!

    Tykkää

  3. Mä käytän kookosöljyä yövoiteen tapaan, mutta tän postauksen jälkeen täytyy kokeille myös silmämeikin poistoa sen avulla! 😊 Kiitos vinkistä!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s