DELIVERY FROM GUCCI!

Muistatte varmaan, kun haaveilin Guccin vyöstä muutama postaus taaksepäin? No… tilasin vyön itselleni seuraavana päivänä. Jouduin tovin odottelemaan paketin saapumista, koska mun koko oli sattumoisin loppunut. Guccin sivuilla ilmoitettiin, että vyö saattaa tulla vasta 15.11, mutta niin kauaa en onneksi joutunut odottamaan.

Do you guys remember how I dreamed about this belt a few posts earlier? Well… I bought it!

Mikä sitten sai mut valitsemaan juuri tämän vyön? Olin kuolaillut tätä niiiin kauan eri muotiblogeissa – kaikilla taisi olla se isompi koko tästä ja se ei ihan miellyttänyt mun silmääni. Menin sitten Guccin sivuille selailemaan ja löysin tämän pienemmän yksilön ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

What made me choose this belt? I saw this in a few fashion blogs but everybody had the bigger one. I started searching Gucci website and I found the smaller one and I immediatly fell in love.

Minkä kokoinen vyö? Mulle iski tässä hieman ongelmia ja pähkäilin mittanauhan kanssa, että minkä kokoinen sitä kannattaa sitten valita. Halusin kuitenkin, että vyötä voi käyttää sekä vyötäröllä että lantiolla. Mun vartaloni on tiimalasimallinen niin vyötärön ja lantion välillä on kuitenkin aika paljon eroa ja siinä sitten tuskailin minkä kokoisen valitsen ja päätin sitten ottaa koon 80cm. Jäin jännittelemään onko vyö sopivan kokoinen ja se on itseasiassa ihan täydellisen kokoinen! Vyötäröllä vyö menee juuri viimeiseen reikään – jes!

What size to choose? I had some trouble with choosing the right size. I just took a tape measure and followed the instructions from Gucci’s website. I decided I’m going to take the size 80 – and it was perfect both for my waist and my hips!

GUCCI Leather belt with Double G buckle

Ainoana ongelmana mulle, on se, että mulla ei ole mitään laukkua, jossa olisi kultaiset yksityiskohdat. Sitä tarviinkin lähteä metsästämään seuraavaksi… 😉 – J

The only problem with this belt is that I don’t own any bag that would have gold details. So maybe I need to add that to my wish list… 😉 – J

5 thoughts on “DELIVERY FROM GUCCI!

  1. Voi ei, tuo ohuempi versio on just se mitä mäkin oon miettinyt! Näyttäis superkivalta mekkojenkin kanssa! Mua vaan pelottaa kyllästyminen tuohon logoon, vaikka se tällä hetkellä silmää miellyttääkin😍

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s