MY OUTFIT DETAILS 

Mun lempivärini muodissa on ehdottomasti musta. Se näyttää aina hyvältä ja siihen voi aina luottaa. Asukriisin iskiessä turvaudun ihan vaan koko mustaan asuun. Hieman tylsemmänkin t-paita + farkut-yhdistelmän voi muuttaa todella tyylikkääksi ihan simppeleillä asusteilla. Mä suosin asusteissani hopeaa, mutta oon nyt yrittänyt lisätä myös kultaa.

My favorite color is black when it comes to fashion. It looks always good! When I don’t know what to wear I usually go with a black outfit. Even the simplest outfit can turn in to a super fashionable outfit with the right accessories. I prefer silver but I’ve been adding gold too.

Mun uusin lisäykseni on tämä jo aiemmin esittelemäni Daniel Wellingtonin Classic Petite Sterling-kello*). Niin simppeli, mutta niin kaunis. Tämä on kerännyt ihan hurjasti kehuja. Muistattehan, että koodilla Koskenniska15 saatte alennusta kaikista sivuston tuotteista! Kannattaa ehdottomasti hyödyntää esimerkiksi jos on hankinnan alla vaikka kello joululahjaksi.

My newest addition is this Daniel Wellington Classic Petite Sterling watch*). So simple yet so beautiful. Remember to use the code Koskenniska15 if you want a discount!

*) gifted

Multa löytyy oikeastaan myös aina tämä Givenchyn Antigona-laukku olaltani. Voin sanoa, että parhain ostos mitä olen ikinä tehnyt. En ole kertaakaan katunut tämän yli puolen vuoden aikana tätä ostosta. Haluaisitteko tästä paremman postauksen? Voisin kertoa vähän plus-miinus-juttuja ja arvostella laukun, jos joku tämän hankkimista on pohtinut.

I always use this Givenchy Antigona bag. Best money I’ve ever spent. Would you like me to make a review on this bag?

Ja viimeisenä – mustat nilkkurit. Multa löytyy muutamat mustat nilkkurit ja nämä ovat syksyksi ja talveksi suosikkini. Nämä ovat ihan vaan H&M:ltä ja ovat palvelleet minua todella hyvin jo vuoden. Nämäkin ovat todella tyylikkäät ja todella miellyttävät kävellä!

Mitkä on teidän suosikkiasusteenne syksyksi/talveksi? – J

And last but not least – black boots. I have a few pair of black boots but these are my faves for the winter time. These are from H&M!

What are your favorite accessories for fall/winter? – J

2 thoughts on “MY OUTFIT DETAILS 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s