BLUE JEANS

Trench: Ginatricot

Shirt: Newyorker

Jeans: Riverisland

Boots: H&M

Bag: Fashiondrug

Sunnies: Gucci

Pictures: Julia Edit: me

Mulla oli tänään tosi kiva ja onnistunut päivä! Eilisen vapaapäivän hengasin vaan kotona tekemättä yhtään mitään. Illalla meidän koira sai kamalan kohtauksen, joka säikäytti mut niin pahasti… reppana vaan tärisi ja musta tuntui, että Miksu ei selviäisi siitä. En ollut koskaan nähnyt vastaavaa ja yritin paniikissa keksiä minne pitäisi soittaa ja kukaan ei oikein vastannut puhelimeen. Onneksi Miksu kuitenkin alkoi voimaan paremmin ja myöhemmin jaksoi vielä leikkiäkkin normaalisti.

Today I had a really nice and successful day! Yesterday’s day off I just spent in bed. Later that day our dog had a weird seizure and it scared me so badly. He was so terrified and couldn’t stop shaking and I thought he wouldn’t make it. Then it just went away and he was feeling fine and playing with his toys. I was in panic because I didn’t know what to do or who should I call and when I tried calling everyone, no one answered. Thank God he is better now.

Joten tänään oli kiva, että päivä oli täynnä kaikkea ohjelmaa! Kaverin kanssa lounastreffit, kävin parilla pr-toimistolla Saijan ja Julian kanssa sekä vielä istuimme kahvilassa hetken aikaa. Ihanaa viikonloppua kaikille ja muistakaa osallistua vielä I Love Me-messulippujen arvontaan! – J

So after yesterday’s lazy day and the dog episode it was really nice to have the whole day full of nice things to do! I had lunch with my good friend, went to a few pr-offices with Saija and Julia and then went to get coffee and sat there for awhile. Have a lovely weekend! – J

2 thoughts on “BLUE JEANS

  1. Mageet nuo kengät! Ihanan toisaalta simppelit, mutta kivoilla erikoisilla yksityiskohdilla varustettuna 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s