TATTOO FEVER

Pictures: Pinterest

Mulla on jo jonkin aikaa ollut pienehkö tatuointikuume. Oon halunnut ottaa keskiselkään tatuoinnin kolmesta pienestä kolmiosta jotka symboloivat eri asioita. Mun tatuointihaaveet kuitenkin kaatuivat, kun sain tietää vasta nyt, että jos tatuoinnin ottaa selkärangan päälle – ei voi tulevaisuudessa myöskään ottaa epiduraalia synnytyksessä. Eli nyt on jäljellä vain se idea siitä tatuoinnista. Haluaisin tämän tatuoinnin juuri hieman piiloon, tärkeintä mulle on sen merkitys itselleni.

Olisiko uusi paikka vaikka jossain lapaluun lähellä? Oikean käsivarren takana? Kyljessä? – toki se on varmaan kaikista kivuliain paikka ottaa tatuointi…

Mulla on entuudestaan siis yksi tatuointi, jonka hankin itselleni 19-vuotislahjaksi vuosi sitten. Se on vain yksinkertainen teksti ”Ohana” vasemman käden sivussa. Ohana tarkoittaa havaijiksi perhettä ja osa varmasti muistaa sen myös Lilo & Stich-elokuvasta. ”Ohana means family. Family means nobody gets left behind or forgotten.” Tällä on mulle itselleni tosi iso merkitys ja rakastan tätä tatuointia todella todella paljon.

Mitä mieltä te olette? Mikä olisi hyvä paikka uudelle tatuoinnille? – J

4 thoughts on “TATTOO FEVER

  1. Mä kävin ottamassa kesällä oikeaan kylkeen tatuoinnin muistona mun vaihtovuodesta, ja kauhistelin jo etukäteen sitä kipua, mutta sattui paljon vähemmän kuin etukäteen aattelin 😊 kyllä se on sen kaiken, pienenkin kivun väärti 😉 ps. Oot aivan ihana ja inspiroiva ihminen ❤️ hyvää syksyä sulle!

    Tykkää

  2. Nii, se on niin henkilökohtaista se kipu just! Muakaan ei toi eka tatuointi sattunut yhtään 😄 ja loppupeleissä niinkuin sanoitkin niin se on sen kivun arvoista! 😍 Kiitos kommentista ja ihanista sanoista, sitä samaa sulle Roosa ❤️

    Tykkää

  3. Lapaluun lähellä tatuointi näyttää kyllä yleensä tosi kauniilta joten se vois olla tosi kiva. Ite oon miettinyt myös nilkkaa jos ottaisin jonkun ihan pienen tatuoinnin 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s