WEEKEND GETAWAY

(* Hotelliyöpyminen saatu yhteistyössä Elämyslahjat.fi kanssa.

Hei kaikki! Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu. Me vietettiin tämä viikonloppu Tallinnassa rennoissa merkeissä. Syötiin hyvää ruokaa, kierreltiin Vanhassa kaupungissa, muutamat ostokset saatiin tehtyä ja ennen kaikkea nautittiin hyvästä seurasta.

Nyt teki mieli tehdä jotain vähän erikoisempaa kuin vaan mennä syömään ja leffaan ja sain Elämyslahjat-sivustolta superkivan lahjakortin, joka oikeutti romantiikkapakettiin L’Ermitage-hotellissa. Pakettiin kuuluu hotelliyöpyminen superior-huoneessa, kuohuviini + suklaat, aamupala sekä illallinen hotellissa. Tämä lahjakortti on ihan mahtava idea juuri kumppanin yllättämiseksi. Elämyslahjojen sivustolla on paljon muitakin erilaisia lahjakortteja nimenomaan elämyksiin, jotka on mun mielestä aina parempia lahjoja kuin materia.

Hi guys! I hope your weekend was great. We took a mini trip to Tallinn where we ate, shopped and enjoyed each other’s company.

We felt like doing something different for a change and in collaboration with Elämyslahjat I got a gift card that included a night in hotel L’Ermitage. It also included a bottle of sparkling wine, chocolates, two course menu dinner and breakfast. I think this would be a perfect gift for your partner! Elämyslahjat has a lot of different gift cards for different experiences.

Oltiin aivan poikki, kun oltiin tultu aamun ensimmäisellä laivalla Tallinnaan. Hyvä ettei nukahdettu molemmat laivaan… Päätettiin siis ihan ekana mennä vaahtokylpyyn (joka oli enemmänkin vaahto kylvyllä kuin kylpy vaahdolla, kun hieman innostuin) ja korkattiin huoneeseen tuotu kuohuviinipullo. Oltiin todella tyytyväisiä hotellin asiakaspalveluun, kun olin heille etukäteen pistänyt toiveen huoneesta, jossa olisi kylpyamme ja saatiin semmoinen!

We were exhausted when we arrived to Tallinn. We took the earliest ship and we almost fell asleep there. So we decided to take a bubble bath when we checked in to our room.

Hotelli sijaitsee Vanhan Kaupungin reunalla, ihan kävelymatkan päässä keskustasta. Tosin jos matkassa on isot laukut, niin suosittelen ottamaan taksin, koska niiden raahaaminen mukulakivillä ei ole kivaa (nimim. ongelmia jo pienellä matkalaukulla).

Huone oli superior-huone, jossa oli tilava vessa, iso sänky, nojatuoli sekä pöytä. Plussaa isoista ikkunoista jotka oli lattiasta kattoon ja toivat valoa huoneeseen. Huoneessa oli muuten todella neutraali värimaailma, mutta pirteyttä oltiin tuotu keltaisilla yksityiskohdilla.

The hotel is located behind the Old Town. Our room was a superior room and it had a bathroom, huge bed, armchair and a table.

Mun lempparityyppi ❤

Kierreltiin ennen illallista Vanhan Kaupungin katuja ja löydettiin tämä ”The Times we had.”-näköalapaikka, joka itseasiassa sattui olemaan ihan meidän hotellin vieressä. Sieltä oli kyllä hienot maisemat Tallinnan ylle.

My favorite person ❤

We strolled around the Old Town before heading to dinner and we found this cool place where you could see Tallinn from above. Great views!

Faux fur ZARA

Blouse ZARA

Jeans ZARA

Shoes Misspap

Bag Fashiondrug

Lahjakorttiin olisi kuulunut myös kahden ruokalajin illallinen hotellin omassa ravintolassa, mutta me haluttiin lähteä illalla vielä Vanhaan Kaupunkiin, niin päätettiin ottaa pöytä jostain sieltä. Päädyttiin RIBE-ravintolaan, jonka menuita oli kehuttu todella paljon eikä kyllä jouduttu pettymään. Otettiin molemmat 3 ruokalajin illallinen sekä siihen sopivat viinit ja – ai että oltiin molemmat niin tyytyväisiä!

Illallisen jälkeen lähdettiin vaan hotellille, kun oltiin molemmat melko väsyneitä aamuherätyksestä johtuen. Nukuttiin noin 9 tunnin täydelliset yöunet ja herättiin aamulla hotelliaamiaiselle. Sen jälkeen kerättiin kamat kasaan ja lähdettiin satamaan päin ja takaisin Helsinkiin.

Oli kyllä ihan todella onnistunut miniviikonloppu Tallinnassa. Oonkin unohtanut miten kivaa siellä on yöpyä edes se yksi yö! Suosittelen tosiaan tsekkaamaan Elämyslahjojen sivut, sieltä löytyy niin paljon kaikkea kivaa ja varmasti jokaiselle jotain. Jos on läheisen synttärilahjassa tai joululahjassa ongelmaa, niin oon varma, että tuolta löytyy varmasti mieluinen lahja josta voi molemmat nauttia! – J

The gift card also included a two course dinner but we wanted to go somewhere else. Just so we wouldn’t hang in the hotel the whole trip and Tallinn has a great selection of restaurants. We chose restaurant RIBE and it has amazing! We both had the three course meal with matching wine menu and everything was so delicious.

After dinner we headed back to the hotel because we we’re really tired from the early morning. We had a good 9-hour sleep and woke up to a hotel breakfast. After that we just packed our bags and took a taxi to the harbour.

It was the perfect weekend getaway! I really recommend checking out Elämyslahjat.com and their gift cards – there’s something for everyone. – J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s