A LITTLE SOMETHING FOR YOU…

Hei sinä! Oletko vailla lippua I Love Me-messuille 20.-22.10? Olen tänäkin vuonna mukana messuhulinoissa ja mut voi bongata sieltä lauantaina. Sain mahdollisuuden arpoa yhdelle teistä liput (eli sinä+avec) messuille ja oon niin innoissani!

Haluaisin tällä kertaa kuulla, että kenet sinä ottaisit mukaan messuille ja miksi? Valitsen osallistujien joukosta yhden voittajan! Muistathan jättää kommenttikenttään myös sähköpostiosoitteesi (sekä sähköpostiosioon että kommenttikenttään!), että voin olla yhteydessä voittajaan. Osallistumisaikaa on lauantaihin 30.9.2017 asti! – J

LIPPUJEN SAAJA ON VALITTU JA HÄNEEN ON OTETTU YHTEYTTÄ SÄHKÖPOSTITSE! Kiitos kaikille osallistuneille ❤

29 thoughts on “A LITTLE SOMETHING FOR YOU…

 1. Oi ihana! Kyllä kelpais tällänen, oon vaan aina haaveillur noiste messuista mutta aina jäänyt käymättä😍 Tää olis täydellinen yllätys Suomeen pariksi viikoksi palaavalle ystävälle !

  Tykkää

 2. Heii!😊 Jäänyt pari vuotta välistä, kun oon aina unohtanut koko messut ja muistanut vasta jos joku tuttu on käynyt siellä..😂 Tänä vuonna vihdoinkin tietoinen ajankohdasta ja menossa olisin työkaverin kanssa!😊🙏🏼 ira.valve@hotmail.com

  Tykkää

 3. Parhaan kaverin ottaisin mukaan! Ei olla keritty nähä ja tehä yhtään mitään pitkään aikaan niin ois aivan mahtava viettää päivä messuilla. Molemmat ollaan aina oltu kiinnostuneita kauneudesta ja muodista! 😊

  Tykkää

 4. Moikka! Oon itse Raisiosta päin, joten täältä ei helposti yleensä tollasiin tapahtumiin päästä. Kerta ois siis ensimmäinen noilla messuilla, joissa oon kuitenkin aina halunnut käydä! Ois aivan mahtavaa voittaa liput, koska kauneusvinkkejä ei voi koskaan olla liikaa. 😊 sanni.laaksonen@live.com

  Tykkää

 5. ihana kilpailu! Olen itse vasta aloittanut opiskelun ja väsymys alkaa näkyä.. Kaikki pieni kiva itsensä hemmottelu on jäänyt sen takia todella vähälle, joten tämä olisi täydellinen hemmottelulahja minulle ja parhaalle ystävälleni, joka myös astui juuri opiskeluelämän ihmeelliseen, mutta voimia vievään maailmaan! 😊 oliviapiskonen@hotmail.com

  Tykkää

 6. Oi ihanaa! Olen aina haaveillut tuonne messuille lähdöstä, mutten ikinä ole päässyt. Mm. Lippujen puuttumisen vuoksi lähteminen ei ole onnistunut. Haluaisin viedä äitini messuille, sillä olisi kiva viettää hänen kanssaan yksi ikimuistoinen, erilainen päivä! Ei nähdä kovin usein nykyisin, kun opiskelen eri kaupungissa. Toivon, että yhteinen päivämme onnistuisi! aino.jouha@hotmail.com

  Tykkää

 7. Pitänyt jo parina vuonna mennä kaverin kanssa kyseiseen messutapahtumaan, mutta koskaan ei olla kumminkaan menty. Pitkän välimatkan vuoksi.. Nyt tänä vuonna olisi ihana päästä kun syksyn kirjoituksetkin on sitten tuolloin loppunut ja saisi vähän arjen piristystä. Kaverini kanssa ei muutenkaan nähdä enää kovin usein, kun hän muutti 300km päähän minusta. Saisimme yhdessä kokea hienon tapahtuman ja myös löytää uusia kosmetiikka tuotteita ja nähdä teitä siellä!

  Tykkää

 8. Moi!☺ Ottaisin ehdottomasti mun parhaan kaverin! Me molemmat rakastetaan meikkejä tosi paljon ja ollaan toivottu pääsevämme kyseiseen messuun, mutta esteitä on aina ollut. Tämä olisi eka kerta meille molemmille, joten ikimuistoinen siitä ainakin tulisi. Olisi kiva olla kaverin kanssa siellä, koska ei nähdä enää jokapäivä, sillä muutin edelliskesänä opiskelemaan toiseen kaupunkiin. Mahtava päivä tulossa, jos päästäisiin! thaliaaq@gmail.com

  Tykkää

 9. Veisin äidin, hän ansaitsisi messut sillä on aina tukena meidän lasten elämässä. ❤ Nytkin lähden reissuun ja äiti haki koiran hoitoon Vkl ajaksi, ja ens viikolla ajaa mun kodin ja mun lapsuudenkodin väliä koiran vuoksi. Haluaisin kerrankin antaa jotain muuta kuin tavaraa joten tällainen yhteinen tekeminen olis parasta.

  Tykkää

 10. Kaverin kanssa lähdettäisiin! Olen haaveillut messuista jo monesti, mutta kaukana asuessa ei ole vaan tullut lähdettyä, ehkä tänä vuonna! 😊

  Tykkää

 11. Äitin! ❤️ Se on meidän perinteinen äiti&tytär viikonloppu johon ehdottomasti suunnataan tänäkin vuonna. Ihan parhaat messut!!

  Tykkää

 12. Parhaan ystäväni C ❤️ Hän ehdottomasti ansaitsis pienen yllätyksen kiireiseen elämäänsä. Kiitokseksi siitä, että on ollut tukena kun itsellä Australiaan muutossa ja elämisessä täällä meni kaikki päin mönkää.. Selittelyt sikseen ! Itse vihdoin viikolla 42 muutan takaisin suomeen, kyseisille messuille parhaan ystävän kanssa pääsy ois ihan loistava tapa kiittää ystävää kaikesta mitä hän on eteeni tehnyt ❤️ Jälleen näkeminenkin suunniteltu kyseiselle viikonlopulle! Can’t wait to see my BF soon 😍 ella.raiha@gmail.com

  Tykkää

 13. Yksi parhaimmista, pitkäaikaisimmista ystävistäni, lapsuudennaapurini ja kaimani, Katariina!❤️ Hänen kanssaan on aina kiva nähdä, ja meillä on joku näkymätön yhteys välillämme. Nyt, kun molemmat opiskelevat eri kaupungeissa, on näkeminen hurjan paljon vaikeampaa. Siksi olisi aivan ihanaa päästä näille messuille hänen kanssaan, ajankohtakin sopii molemmille! En ole ikinä myöskään I love me -messuilla käynyt 🙊

  Tykkää

 14. Veisin ihanan ystäväni, jonka kanssa olemme ottaneet kyseiset messut joka vuotiseksi perinteeksi. I love me messuilta saa niin hurjan paljon inspiraatiota Suomen pimeään syksyyn, että en voisi enää kuvitella jättäväni niitä helpolla väliin ❤

  Tykkää

 15. Mukana arvonnassa! Joka vuosi on ollut tarkoitus tsekata messut läpi, mutta aina jääneet syystä tai toisesta käymättä. Tänä vuonna olis tarkoitus mennä, joten liput tulisivat erittäin hyvään saumaan! Messuille ottaisin mukaan ystäväni Sinin, jonka kanssa olemme suunnitelleet messuille menevämme. Kuinka ihanaa olisikaan yllättää hänet lipuilla!! essikiiveri94@gmail.com

  Tykkää

 16. Ottaisin ystävän mukaan! ❤ olen aina halunnu käydä noilla messuilla, ja nyt olen muutenkin helsingissä niin mikäs olisikaan sen parempi tilaisuus!

  Tykkää

 17. Ottaisin mukaan siskoni. Nykyään meillä on välimatkaa noin 300 kilometriä, joten tulee nähtyä paljon harvemmin kuin ennen. Olisikin ihan mahtavaa lähteä vähän kauempaa messuille ja viettää kunnon tyttöjenpäivä siskon kanssa 😊 theriddlerr@outlook.com

  Tykkää

 18. Mun rakkaan äitin. Äiti ansaitsee irtiottoa arjesta ja kivaa tekemistä. Sais pitkästä aikaa äiti tytär aikaa.

  Tykkää

 19. Äidin ottaisin ❤ Yhteinen aika vähentynyt paljon kun kesällä muutin omilleni, niin olisi ihanaa viettää äipän kaa enemmän aikaa yhdessä!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s