THE PERFECT MATCH

Kuten olen saattanut mainita, oon maailman huonoin käyttämään mitään koruja. Jopa pienet korvakorut tuntuvat liian juhlavalta mulle, en tiedä miksi. Oon kuitenkin omistanut muutamia kelloja ja niitä olen jopa pitänyt päivittäin. Mun vanha kelloni meni rikki kummallisella tavalla, se vain aukesi eikä koskaan enää mennyt kiinni. Olikin siis aika päivittää vanha kello uuteen ja pääsin yhteistyössä Daniel Wellingtonin kanssa valitsemaan heiltä itselleni kellon sekä siihen sopivan siron käsikorun.

As I might have mentioned – I’m terrible at wearing jewelry. Even small earrings seem too festive for me. However I have owned a few watches and I wore them in daily basis. I broke my old watch so it was time to get a new one and in collaboration with Daniel Wellington I got to choose a watch and a cuff from them!

Koska tykkään todella pelkistetyistä koruista niin valitsin itselleni tämän aivan ihanan hopeisen Classic Petite Sterling-kellon ja tämä on kyllä niin mun näköinen kun olla ja voi! Tähän kaveriksi sain siis valita vielä siron Classic Cuff-käsikorun. Mulla on tämä koossa S ja se on juuri sopiva, ei siis tipu ranteesta. Ja nämä kaksi ovat kyllä perfect match toisilleen! Kliseisesti sanottuna nämä ovat parempia yhdessä kuin erikseen.

Because I prefer minimalistic jewelry, I chose this silver Classic Petite Sterling-watch and Classic Cuff-bracelet. I have this one in the size S and it fits perfectly! These two truly are a perfect match.

Sanotaan, että parhaat lahjat tulevat pienissä laatikoissa ja nyt myös sulla on mahdollisuus ilahduttaa joko itseäsi tai läheistä! Koodilla Koskenniska15 saatte -15% alennusta kaikista tuotteista ja Daniel Wellingtonin sivuilla on myös ilmainen toimitus maailmanlaajuisesti.

Ihanaa keskiviikkoa teille! ❤ – J

With the code Koskenniska15 you get a discount from Daniel Wellington-website and they also offer free shipping worldwide. 

Have a lovely Wednesday! ❤ – J

One thought on “THE PERFECT MATCH

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s