HOW TO AVOID AUTUMN FLU

Näin syksyisin mulle tuppaa tulemaan kaiken maailman räkätauteja ja joka vuosi mietin, että miten voisin pysyä terveenä. Tuntuu, että edes vitamiinitablettien päivittäinen ottaminen ei ole auttanut.

Oon muutaman kerran saanut Marsaanan pr-toimistolta mukaani näitä Roberts Berrien marjajuomia ja nyt kun kysyttiin olisinko kiinnostunut saamaan isomman satsin, niin en voinut kieltäytyä – näitä löytyy nimittäin aina meidän jääkaapista. Nämä on niin hyvänmakuisia!

Tässä pienessä purkissa luvataan sulle päivän marjat. Tykkään, kun Roberts Berrieltä löytyy myös näitä tuotteita mihin on lisätty vielä marjojen lisäksi esimerkiksi kuitua, proteiiniä tai kollageeniä.

Lakalla on paljon sydäntä ja suolistoa edistäviä terveysvaikutuksia ja siihen yhdistettynä terveyspommi tyrnillä saa kaikki tärkeät vitamiinit kehoon.

Puolukka ja karpalo puolestaan ehkäisevät mm. virtsatientulehduksia, ovat myöskin vitamiinipommeja sekä ovat hyväksi vatsalle.

Tässä vielä muutamia mun vinkkejä flunssan ehkäisyyn:

Oon huomannut, että esimerkiksi inkiväärissä on ihan hurjasti apua flunssan ehkäisyssä! Olin todella tukkoinen ja saamassa pahemmankin flunssapöpön, mutta join muutaman inkiväärishotin niin johan lähti flunssa pois. Tosi moni pelkää inkiväärin makua, mutta sen jälkeen voi ottaa kulauksen esimerkiksi mehua, joka peittää sen maun.

Niin perus, mutta riittävä uni on supertärkeää!

Myöskin säännöllinen ruokarytmi ja se mitä syöt vaikuttaa suuresti. Mitään ihmeellistä ei tarvitse kokkailla, ravitsevalla kotiruoallakin pärjää.

Onko teillä jotain keinoja, joilla pysytte terveenä? – J 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s