SILK BLOUSE

Blouse BIKBOK

Jeans ZARA

Shoes H&M

Bag Fashiondrug

Sunglasses Gucci

Tiettekö sen fiiliksen, kun mietitte tosi pitkään jonkun ostoksen kohdalla ja meinaatte jopa jättää sen kauppaan, mutta se lähtee loppujen lopuksi sun mukaan? Näin kävi mulla näiden sukkabootsien kanssa. Näin näitä H&M:n bootseja tosi monessa blogissa ja vähän harmittelin, kun ne oli kerennyt loppumaan netistäkin. Löysin nämä kuitenkin Ison Omenan H&M:n alesta hintaan 20€ ja oon siitä asti käyttänyt näitä todella paljon! Loisto-ostos siis.

Do you know the feeling when you’re unsure about something you want to buy and you end up buying it and it’s the best thing you’ve bought in awhile? I had that feeling with these boots and I’m so glad I bought them!

Kävin eilen kampaajalla laittamassa vaaleita raitoja sekä kylmän sävytteen ja näistä tuli kyllä tosi kivat! Vähän vielä totuttelen näihin, kun oon 20 vuotta mennyt samoilla luonnonblondeilla. Laitan näistä vielä myöhemmin parempaa kuvaa.

I went to the hairdresser yesterday and I had some light highlights and a cool shade toner. I actually like my hair! It does take some time to get used to not being a natural blonde though. I’ll post a better picture later.

Ei mulla muuta kuin, että ihanaa tiistaita teille! – J

Have a lovely Tuesday! – J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s