JACLYN HILL x MORPHE-PALETTE

Mulla kävi ihan mielettömän hyvä tuuri tän paletin kanssa. Olisin siis halunnut ehdottomasti tilata tämän paletin, mutta se myytiin loppuun heti…jep. No siinä jäin sitten odottelemaan seuraavaa restock-ilmoitusta, kunnes mun Instagramin directiin tuli viestiä yhdeltä mun seuraajista. Hän oli vahingossa tehnyt tuplatilauksen ja kysyi olisinko halunnut ostaa häneltä sen toisen paketin johon kuului tämä paletti sekä muutama sivellin. Siis voitte varmasti kuvitella miten mun päiväni pelastui! Eli sain paletin itselleni hassun sattuman kautta.

I was lucky enough to get this palette to myself. I actually failed to order this because it was sold out. I decided to wait for the next restock until I got a Instagram message from my follower. She had accidentally ordered two times and asked if I’d like to buy one of the orders – yes yes yes! She really saved my day – thank you!

Jaclyn Hill on ehdottomasti mun yksi lempitubettaja ja mua harmitti, kun en saanut itselleni hänen ensimmäistä palettiaan Morphen kanssa. Muuten multa kyllä löytyy Jaclyn Hill x BECCA-sarjan tuotteita.

Jaclyn Hill is definitely one of my favorite youtubers. and I was so sad that I didn’t get her first collab palette with Morphe. I do have her collab palette with BECCA cosmetics.

Paletissa on Morphen muidenkin palettien tapaan 35 eri nappia. Tästä paletista löytyy mun mielestä ihan todella laajat sävyvalikoimat. Mä itse pidän enemmän lämpimistä sävyistä mun silmämeikeissä ja ne dominoivat tässä paletissa aikalailla.

The palette has 35 different shades. I prefer the warmer tones in my eye makeup and this palette definitely is a warm tone palette. But it also has a nice range of cooler tones too.

Hyvän paletin tunnistaa mun mielestä siitä, että sillä saa tehtyä sekä arki- että juhlameikin. Löytyy niin mattaisia sävyjä sekä shimmer- ja glittersävyjä. Hauskan lisän tähän palettiin tuovat nuo siniset sävyt joilla voi tehdä oikeasti hieman erilaisemman lookin ja hyödyntää siihen noita neutraaleja mattasävyjä. Uskon, että tällä paletilla pärjäisi pidemmänkin ajan matkustaessa. Mä kun tuppaan ottamaan aina vähintään 2 luomiväripalettia matkoille mukaan…

A good palette to me is a palette that you can use for a daytime look and also for a nighttime look. You have matte shadows and also shimmer and glitter shadows. I really like the blue shadows in this palette – you can really make a cool look using them and the neutral shadows.

Tiesin entuudestaan, että Morphen paletit ovat hyvin pigmenttisiä, mutta musta tuntuu, että tässä paletissa on vielä enemmän pigmenttiä kun vertaa taas mun 35M-palettiin.

I already knew that Morphe palettes are highly pigmented but I feel this has more pigment than my Morphe 35M-palette.

2 thoughts on “JACLYN HILL x MORPHE-PALETTE

  1. Toi paletti on kyllä ihan mielettömän kaunis! Itseltä jäisi vaan liian moni väri käyttämättä 😟 En malta odottaa, että näen silmämeikkejä, joita oot tällä paletilla loihtinut!!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s