HOW I EDIT MY INSTAGRAM OUTFIT PICTURES

Hei! Ajattelin tulla tänään kertomaan teille miten muokkaan mun Instagramiin mun asukuvat. Käytän tätä ”tekniikkaa” myös aika monessa muussa kuvassa.

Hi! I decided to share my best tips and tricks on how to edit your Instagram outfit pictures. I use this ”technique” in all of my pictures.

Mun paras vinkki asukuvaamiseen on melko simppeli tausta jos asussa sattuu olemaan edes hieman väriä, kuten mulla tänään tämä oranssi paita. Näin sävyt eivät riitele keskenään. Jos mulla olisi taas simppelimpi asu (mustaa, valkoista…) niin asun voisi kuvata esimerkiksi puistossa.

My best tip for taking outfit pictures is to use a simple background. If your outfit has a little color in it, it looks better against a simple background. And if your outfit is a little bit more on the neutral side, you can use a more colorful background.

Ihan ensimmäisenä rajaan kuvan. Ei siis ole niin kamalaa jos taustalla on jotain minkä haluaa pois – muokkausvaiheessa sen voi rajata pois. Mua häiritsee tässä alkuperäisessä kuvassa takana oleva MAXIM-kyltti vasemmalla ja oikealla yläkulmassa oleva valaisin. Kuvasta tulee heti paljon siistimpi kun rajaa taustalla olevat sekamelskat pois. Ja jos kuva on hieman vinossa (esimerkiksi jos taustalla on meri) niin myös suoristan kuvan ettei horisontti ole vinossa).

First I crop the picture. It’s not the end of the world if there is something in the background – you can just crop it. I found the MAXIM-sign and the lamp a bit disturbing to my eye so I cropped them out. It looks much better without them. If the photo is a little bit oblique you can fix that too.

Sitten mun lempiappiin! Faded on mun käytetyin kuvanmuokkausohjelma. Täällä on niin paljon erilaisia filttereitä ja niitä voi ostaa lisää. Suosin eniten Film1-filttereitä ja sinne olenkin ostanut näitä filttereitä lisää. Suosikkini on mm. tämä Carmel-filter, joka on hieman vaaleanpunainen/kylmänsävyinen. Kuinka voimakkaana haluat filtterin kuvaan, riippuu ihan itsestäsi – mulla on yleensä 80/100.

Then to my favorite part! Faded is my most used photo editing app. It has a lot of different filters and you can buy them too. I prefer the Film1-filters. My favorite is this one called Carmel – it’s a little bit pinkish and more cooler toned. You can decide if you want a lot of this filter or not. I used 80/100.

Sitten Instagramin muokkausohjelmaan, se on mun mielestä niin helppokäyttöinen ja kätevä niin miksi sitä muualla muokkaisi? Perussäätöni ovat kirkkaus, kontrasti, lämpö ja korostus. Kirkkaus on 8, kontrasti 26, lämpö -13 ja korostus 45.

Then to Instagram. I find it so easy so why not use it? I always use the brightness, contrast, warmth and highlights. Brightness was 8, contrast 26, warmth -13 and highlights 45.

Tykkään siis laittaa kaikki kuvani aina ”lämpöasteissa” miinukselle, sävyt ovat mielestäni nätimpiä ja kirkkaampia. Myös korostus on mun kuvissani aina melko korkealla, jotta kuvat ovat raikkaan näköisiä.

I like my photos a bit more on the cooler side so I edit that. I think it makes the photos look much prettier and brighter. I also use a lot of the highlights-tool so my photos look nice and fresh.

Ja tässä on alkuperäisen ja valmiin kuvan ero.

And here is the before and after.

Halusin näyttää teille, että kuvien muokkaaminen ei ole niin hankalaa mitä monet luulevat. Eikä niihin tarvita mitään hienoja kuvanmuokkausohjelmia jne. Toivottavasti tästä oli apua mahdollisimman monelle! – J

I wanted to show you that editing your photos isn’t that hard. And you don’t need a lot of fancy editing programs. I hope this post helps you! – J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s