BARCELONA TIP: EL CERCLE-RESTAURANT

Ihastuin tähän paikkaan jo edellisellä reissulla, ihan vaan sen ulkonäön takia. Tällä kertaa pääsin syömään sinne ja voi että… Ensinnäkin sijainti on ihan täydellinen – kattoterassi keskellä ostoskatua, sisustus on vähän vanhakaupunkimainen, mutta silti moderni.

I actually saw this place a year ago and I thought it was so romantic. This time I had the pleasure of going there not only once but twice! First of all the location is perfect – it’s a roof top terace in the middle of a shopping street. It has a romantic/vintage vibe but it’s still modern.

Täällä käytiin kahdesti. Maistettiin niin beef tartaria, pasta bolognesea, sushia, patatas bravas, pihviä… ja kaikki oli hyviä. Ei mitään pahaa sanottavaa! Erityismaininta heidän susheilleen, jotka oli varmaan herkullisimpia susheja mitä oon ikinä syönyt.

We had beef tartar, pasta bolognese, sushi, patatas bravas, steak… and they we’re all great! Shoutout to their sushi which was the best sushi I’ve ever had.

+ Cera 23
Tänne kannattaa tehdä pöytävaraus, ovelta nimittäin käännytettiin pois monet asiakkaat joilla ei ollut varausta. Ravintola sijaitsee vähän sivussa ja ulkonäkö saattaa pettää, se on sisältä todella söpö ja tunnelmallinen. Ihan täydellinen ainakin meille, kun juhlistettiin mun synttäreitä siinä samalla ja saatiin rauhassa nauttia toistemme seurasta.

I recommend you make a table reservation here – it’s really popular. The restaurant might look weird on the outside but it’s really cute and romantic on the inside. I think it was the perfect place for us to celebrate my birthday.

Täällä otettiin alkuun carpaccio ja mozzarellasalaatti. Pääruoaksi mä otin tryffelirisottoa ja Benkku pihvin – aivan superhyviä molemmat. Jälkiruoaksi otettiin vielä crema catalan ja death by chocolate, joiden molempien lautaset nuoltiin kyllä tyhjäksi. Tänne suosittelen kyllä menemään pitkän kaavan mukaisesti illalliselle!

For starters we had carpaccio and a mozzarella salad. For the main course I had truffle risotto and Benkku had steak – both amazing. And last but not least for dessert we had crema catalan and death by chocolate. I highly recommend this place if you want something special!

Ps. Pahoittelut, en pääse tekemään vielä Jaclyn Hillin paletista arvostelua. Mun jalan kunto on pahentunut tässä ja sillä seisominen on mahdotonta – toivottavasti se paranisi pian niin pääsisin tekemään teille postauksia!

Ps. I’m so sorry I can’t post the review about the Jaclyn Hill palette. My leg has gotten worse and I can’t even stand with it – hopefully it would heal soon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s