WEIRD THINGS I’VE GOOGLED

Hei! Multa toivottiin jo tovi sitten postausta mun oudoista google-hakusanoista. Tämä idea tuli tänään mieleeni, kun näin Jo’s Secret-blogissa saman postauksen, joten tässä ne nyt tulee!

Googlaan siis tosi useasti kaikkea. Mun tuttuni voivat varmaan myöntää, että mun suustani kuulee useimmiten ”oota mä googlaan” – oli tilanne sitten mikä tahansa.

koiran napa

Oon varmaan aiemminkin maininnut, että mua ja äitiä mietitytti ihan hirveesti, että missä koiran napa sijaitsee. Se löytyi sitten loppujen lopuksi, kai…?

osso bucco

Oltiin toissapäivänä italialaisessa syömässä ja risotto kuulosti todella hyvältä, mutta meillä kummallakaan ei ollut mitään hajua mitä on osso bucco. Jäi risotto sitten ottamatta.

isovarvas jumissa

Valittelin edellisessä postauksessa mun varvastani ja se on nyt kipeytynyt niin pahaksi, että en pysty kävelemään kunnolla enkä myöskään ajamaan autoa eli seuraavat pari päivää menee ihan maaten ja lääkkeitä syöden.

kim kardashian & reggie bush split

Hups… myönnän, oon aloittanut Kardashianit taas jälleen alusta. Halusin tietää miksi nämä erosivat, kun se jätettiin mainitsematta sarjassa.

beach quotes

Halusin Instagramiin jonkun hauskan quoten kuvaan, heh…

ankronikka

Laulettiin/hyräiltiin yhden fb-memevideon musiikkia Barcelonassa ja mua alkoi mietityttämään, että mistä se musiikki on alunperin – muistatteko ankronikan? Siitähän se sitten oli.

cubata drink

Taas oltiin vähän blondeina ravintolassa eikä tiedetty mikä on cubata drink.

janina koskenniska työ

Tätä oli haettu niin monta kertaa Googlesta, että mun oli itsekin pakko googlata, että löytyykö tällä hakusanalla oikeasti tietoa mun työpaikasta. Ei onneksi. On kyllä hauskaa välillä seurata millä hakusanoilla munkin blogiini löydetään.

uneton uni

Ilmeisesti takana on ollut huonosti nukuttu yö.

miten avata pullo ilman korkinavaajaa

Meillä oli hieman ongelmia Oonan kanssa hotellihuoneessa… saatiin pullot auki sitten hanaa käyttäen. Käytiin kyllä jokainen nurkka hotellihuoneessamme läpi.

itseruskettava haitat

Koska joku joskus sanoi, että itseruskettavasta olisi haittaa.

isac elliot äiti

Ja ihan vaan siksi, koska olen utelias 😀 myönnetään.

Toivottavasti piditte postauksesta! Ajattelin tulla huomenna jakamaan tänne arvosteluni Jaclyn Hillin ja Morphen paletista. Nähdään siis huomenna! – J

Sorry guys – no english translation this time but tomorrow I’ll post a review about the new Jaclyn Hill x Morphe palette and that will be translated! xx J

2 thoughts on “WEIRD THINGS I’VE GOOGLED

  1. Haha mä oon kans koko ajan googlaamassa milloin mitäkin, viimeksi taisin googlata erilaisia lehmärotuja 😃D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s