BRUNCH IN BED

Oikein hyvää huomenta! Tai no…oikeastaan tiistaipäivää, onhan kello jo 1. Heräsin tänään aikaisin ja makoilin sängyssä kaikessa rauhassa. Päätimme tehdä äitini kanssa vohvelibrunssin ja paistaa lisäksi vielä pekonia, nam!

Good morning! It’s actually 1pm… I woke up early today and laid in my bed for a while. We decided to do a brunch with waffles and bacon, yum!  Oh and as you can tell I’m translating my texts in english now. Please bare with me since english isn’t my main language.

Oon niiin valmis lomalle. Mulla alkaa tosiaan huomenna loma ja saan lomailla rauhassa melkein 3 viikkoa. Suunnitelmissa on lähteä poikaystäväni kanssa Barcelonaan perjantaina ja sieltä tullessani juhlin synttäreitäni ja synttärihulinoista pääsen suoraan sukujuhliimme Tampereelle. Ja toivottavasti käymään Särkänniemessä ja tapaamassa sukumme uusinta tulokasta, joka tosin ei ole vielä tullut maailmaan.

I’m so ready for my holiday. My holiday starts tomorrow and I get to take it easy for almost three weeks. I’m heading to Barcelona on Friday with my boyfriend and right after that I’m going to have my birthday party aaaand right after that I’m off to Tampere to my family party. And hopefully I get to go to Särkänniemi and visit our family’s newest member if she has arrived to the world – can’t wait to meet her!

Onko teillä mitä suunnitelmia loppukesälle? Tuntuu, että kesä on mennyt niin nopeasti ohi… varsinkin kun oon oottanut tätä Barcelonan matkaa ja synttäreitä koko kuluneen kesän. – J

Do you guys have any plans for the summer (or what there is left). It feels like the summer has gone by so fast… especially since I’ve waited for our Barcelona trip and my birthday for so long. – J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s