ASIAT JOTKA ÄRSYTTÄÄ

Hei! Viime postaus epäsuosituista mielipiteistäni oli niin suosittu, että päätin tulla tekemään tästä postauksesta toisen version tosin muunneltuna – eli postaus asioista jotka ärsyttävät minua. Varautukaa siis vähän negatiivisempaan postaukseen kuin yleensä. Vaikka tykkäänkin pitää blogini positiivisena ja inspiroivana paikkana niin kyllä sitä rehellisesti välillä saa ihan luvan kanssa ärsyttää ja negistellä mun mielestä..

Yritin tähän postaukseen valita vielä enemmän semmosia aiheita, josta tulisi keskustelua kommenttiboksiin, koska sitähän näillä postauksilla halutaan saada aikaiseksi. Ootteko valmiita kuulemaan mua ärsytttävät asiat? Ja disclaimer: ketään ei ole tarkoitus missään nimessä loukata näillä jutuilla, ei tarvi ottaa henkilökohtaisesti jos oot sattunut esimerkiksi jakamaan sääpäivityksen somessa – you do you boo! 

Mua ei ärsytä tällä hetkellä mikään muu niin paljon kuin se, että bloggaajat/tubettajat yms. eivät mainitse postauksissaan sen sisällön olevan mainosta, sen olevan kaupallinen yhteistyö tai, että kyseinen henkilö hyötyy katsojan klikkauksista/ostoksista. Esimerkiksi videoilla mainitut alennuskoodit tai vilahtavat yhteistyötuotteet. Yhteistyöt eivät ole mitenkään noloja, mutta niiden salailu on. Ymmärtääkseni näistäkin saa nykyään sakkoa, joten miksi ei toimita oikein? Kiinnitän näihin jotenkin enemmän huomiota, kun tiedän näistä asioista ”somehenkilönä” ehkä enemmän, mutta varmasti monet seuraajat eivät tiedosta niitä. 
Seuraajien hankkiminen monien kymmenien ihmisten seuraamisella ja sitten muutaman päivän päästä unfollaamisella. Miksi hankkia ihmisiä seuraajiksi, joita ei oikeasti todennäköisesti kiinnosta sun jutut? Mä en oo ikinä ymmärtänyt sitä. Mä pidän siitä, että ihmiset jotka seuraavat mun blogia, Instagramia ja muita somekanavia, ovat oikeasti kiinnostuneita niistä, eivätkä vain seuraa, koska ”pakko”. Tiedättekö mitä meinaan? 
Julkisuudessa olevien ihmisten jatkuva mollaaminen, koska ”he ovat itse pistäneet itsensä esille”. Öh? Inhottavaa törmätä ihmisten kommenteissa todella ilkeisiin kommentteihin ja sitten syyksi heitetään tuo ”julkkis”-kortti. Ihmisiä hekin ovat. Sara Sieppi teki blogiinsa todella hyvän kirjoituksen tähän asiaan liittyen.

Sään masistelu sosiaalisessa mediassa. Kyllä. Ulkona sataa vettä kesäkuussa, kuten joka vuosi. Silti koetaan tarpeelliseksi jakaa se.

Oon törmännyt tässä viime aikoina niin törkeisiin ihmisiin, että oon pari kertaa mennyt ihan sanattomaksi. Unohdetaan käytöstavat totaalisesti ja ajatellaan vaan omaa napaa. Kunhan minä itse selviydyn jostain niin kaikki on hyvin. ”Ohitampas tuossa jonossa nuo 5 ihmistä, niin pääsen 3 minuuttia aikaisemmin kotiin makaamaan sohvalle.” You know what I mean?

Siinä taisi olla tarpeeksi negatiivisuutta tälle postaukselle ja päivälle (varmaan viikollekin). Nyt tuntuu, että sydämeltä olisi vierähtänyt pieni hiekanmurunen, kun pääsi valittamaan. Palataan ensi kerralla vähän positiivisemmissa merkeissä! – J

One thought on “ASIAT JOTKA ÄRSYTTÄÄ

  1. Siis vitsi, en vois olla enempää samaa mieltä sun kanssa! Kaikki nää asiat ärsyttää myös mua ihan mielettömän paljon, toi sääjuttu ny on mulle vähä ”huomaamaton”, mutta muut kohdat on ihan ku tullut mun suusta 😃 Hurjan paljon onnea uudesta blogialustasta, oot tämän ansainnut ja tuut vielä pääsemään pitkälle! ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s