MYYN MUN VAATTEITA!

Hei! Tulin nopeasti jakamaan teille tämän videon – eli nyt myyn mun vaatteita Zadaa-appissä ja videosta löytyy myös koodi 5€ shoppailurahaan. Toivottavasti mun vaatteet löytävät uuden kodin! – J

4 thoughts on “MYYN MUN VAATTEITA!

  1. Mun mielestä on todella kurjaa sekä huolestuttavaa, että joku on noin säälittävä ja jaksaa kommentoida mun jokaiseen postaukseen jotain negatiivista. Mahtaa sulla olla kurja elämä. Käy sääliksi sun läheisiä, kun pitää olla noin negatiivisen ihmisen ympärillä. Anteeksi nyt vaan, mutta mullakin on rajani. Jos et oo mulle kiva, älä odota sitä multa. Ole kiltti ja tee itsellesi palvelus ja sulje mun somet jos noin harmittaa ja tulee paha mieli. Pliis 😃

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s