ELÄMÄNI AAKKOSET 2017

Oon saanut hieman kasattua ajatuksia tosta edellisestä postauksesta ja teidän kommenttien kannustamana tuun jatkamaan mun blogia tämmöisenä ”sekalaisblogina”. Mutta nyt tämän postauksen aiheeseen – eli elämäni aakkoset. Musta tuntuu, että näitä erilaisia haastepostauksia tehtiin paljon enemmän pari vuotta sitten. Nämä on mun mielestä kummiskin tosi kivaa vaihtelua normipostauksiin, niin tässä tulee nyt mun elämäni aakkoset! 

IMG_6439

A – Aurinko. Tuun aina niin iloiseksi ja päivä muuttuu heti paremmaksi, kun aamulla ikkunasta ulos katsoessa huomaa, että ulkona paistaa Aurinko. 
B – Barcelona. Suunnattaan heinäkuun lopussa sinne viikoksi ja vitsit miten innoissani oon! Tulee varmasti tosi kiva reissu. Olin siellä itseasiassa vuosi sitten keväällä ja tykästyin siihen kaupunkiin. Muutama vinkki on itellä tallessa, mutta onko teillä vinkata joitakin paikkoja? 
C – Caesarsalaatti. Hah, oli pakko joku ruoka-annos tänne pistää! Siis Vapianon caesarsalaatti on parasta mitä tiedän – nam! Tää on myös annos johon en ikinä kyllästy. 
D – Dionysus. Unelmalaukkuni tällä hetkellä. Oon haaveillut nyt tuon Givenchyn laukun oston jälkeen Guccin Dionysus-laukusta. Tykkään siitä ihan perus Guccin monogramilla ja myös ruskeella mokalla. Koko olisi ehdottamasti pieni. Ehkäpä joululahjaksi itselleni?

E – Elle. Heidän sivuiltaan löytyy mun lempibloggaaja – Nataliaoona! Hänen bloginsa on mun mielestä todella laadukas ja jotenkin erilainen verrattuna muihin muotiblogeihin. Harvemmin nimittäin jaksan seurata muotiblogeja. 
F – Facetune. Ilman tätä kuvanmuokkausappia mun kuvat ei olisi samanlaisia! Suosittelen kokeilemaan. 
G – Google. Siis mun suusta voi kuulla todella useasti ”oota mä googlaan”. Mä googletan niin outoja asioita välillä, että nauraisitte jos näkisitte mun sivuhistorian. Aina kesken jonkun keskustelun totean vaan ”mä googlaan”, heh. 
IMG_6438
H – Helsinki. Oon jotenkin ihastunut Helsinkiin suuresti tässä muutaman kuukauden aikana. Siitä tulee kesän aikana niin kaunis! 
I – Isi. Ollaan nähty mun isän kanssa viimeksi marraskuussa 2015 eli tänä vuonna siitä tulee jo kaksi vuotta – tulisipa se jo Suomeen käymään. 
J – Jon Olsson ja Janni Deler. Mun lempparivlogit löytyy heiltä! 
K – Kokkaaminen. Mä niin tykkään tehdä ruokaa. Ihan ruokaa sekä leivonnaisia! Oon taas innostunut kokkailemaan vähän kaikennäköistä. 
L – Lakanat. Siis mun on pakko vaihtaa lakanat melko usein. Mua vaan alkaa tosi nopeesti ällöttämään se, että ne olisivat likaiset. Tykkään myös ostaa uusia lakanoita, pakollinen ostos aina Ikea-reissulta. 
M – Miguel. Mun rakas karvakasani. Tykkään kyllä Miksun rodusta niin paljon, että haluan kyllä jossain vaiheessa hankkia toisen koiran samaa rotua. Mulla on jo muutama koiranimi valmiina! 
N – Netflix. Does this one need any explanations? En oo kyllä vähään aikaan löytänyt sieltä mitään katsottavaa, mitä en olisi jo katsonut…
IMG_6437

O – Onnellinen. Oon hirmu onnellinen just nyt. Ja ollut muutenkin tän koko vuoden. 

P – Paprika. En tiedä oonko täällä blogin puolella sanonut, mutta mulla oli noin yli puoli vuotta sitten ihan hirveesti kaikkia vatsavaivoja ja ne ei millään loppuneet ja sitten jostain syystä päätin kokeilla olla ilman paprikaa sen kaikissa muodoissa ja kaikki vaivat ovat kadonneet. Eli taisin olla allerginen paprikalle? En ole enää sen jälkeen syönyt paprikaa – harmi, koska täytetyt paprikat ja paprikamauste ovat mun lempiherkkujani. 
Q – Quotet. Mä rakastan erilaisia quoteja! Niitä on kiva etsiä kuvatekstiksi Instagram-kuviin ja ihan muuten vaan. 
R – Ripsienpidennykset. Mulla on ollut ripsienpidennykset varmaan jo pari vuotta ilman taukoa ja nyt ainakin kesäksi aion ottaa ne pois. Hassua sinänsä, koska yleensä ripset otetaan juuri kesää varten, mutta oon jotekin breikin tarpeessa ja haluun olla ihan omilla ripsillä. 
S – San Fransisco. Vitsit mä kaipaan tänne kaupunkiin! Vaikka olin siellä kolmisen viikkoa noin vuosi sitten niin mulle tuli kyllä jo syksyllä ihan hirveä kaipuu sinne. 
T – Tatuoinnit. Kuten tiedätte, mulla on jo yksi tatuointi tossa kädessä. Nyt mun tekisi mieli mennä ottaamaan selkään pieni tatuointi (älä huoli mummu, se on todella pieni!). Ehkä syksymmällä sitten…
U – Ukkonen. Mä en oo ikinä pelännyt ukkosta, päinvastoin. Meen mielelläni katsomaan ukkosta ja salamointia ulos. 
IMG_6440
V – Vesi. Mä tykkään ihan hirveesti olla veden äärellä ja tuijottaa vaan merelle/järvelle. Se on niin rentouttavaa ja kaunista. Pienempänä olin myös ihan hirveä vesipeto ja kaikki lomamatkat menikin uima-altaassa. 
W – The Weeknd. Mun lemppariartisti! Ihan parasta, mulla on liput hänen keikalleen, kun hän tulee tällä viikolla Suomeen esiintymään. Oon niin innoissani! Päästään vielä samalla juhlistamaan mun hyvän ystävän synttäreitä – jee!
X – XD-hymiö. Mun ehdottomasti käytetyin hymiö. Näyttää niin typerältä tossa, mutta heitän sitä jokaisen lauseen väliin. 
Y – Youtube. Kuten ootte varmaan huomanneet, niin oon innostunut videoiden tekemisestä. Tykkään myös seurata ja katsoa muiden tubettajien videoita. 
Z – Zadaa. Oon ihan superinnoissani, että pääsen Zadaa-appiin myymään vaatteita! Mulla on hirveä kasa tavaraa tossa huoneennurkassa ja toivon, että ne löytävät pian uuden kodin. Mun putiikin löytää sieltä tiistai 27.6 lähtien, kun meette sinne ”discover”-kohtaan. 
Ä – Äiti. Tarviiko tähän selittelyjä? 
Ö – ”Ööö…” Tämä äännähdys kuuluu mun suustani ehkä liiankin usein ja oon yrittänyt vähentää sitä. 

5 thoughts on “ELÄMÄNI AAKKOSET 2017

  1. Kun käytät googlea paljon niin sellanen postaus voisi olla hauska missä on vaikka sun 10 viimesintä hakua ja selitykset niille 😊 niistä tulee yleensä hauskoja!Ja ihania kuvia tässä postauksessa 😊

    Tykkää

  2. Tykkään myös tosi paljon kaikista haastepostauksista. Pitääkin laittaa esimerkiksi tällänen "Elämäni Aakkoset" mietintään 😊

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s